-
Dali nevšímej si hejterů a fejků !! Jsi nej. a nikdo tak nej. nebude jak ty :) (u zlevaku myslim :D )
-
-
Dalík je prostě nej! *14*
-
Děkuju :) snažím se to ignorovat :)
-
-
Dali dobre robíš :)))
-
-
Presne Venuš. :)
-
-
Dali do kolika tu dneska budeš? *4*
-
-
Za chvíli končím, asi do půl 10 :)
-
-
Děkuji, tak to se asi uvidím jsi super :) :*
-
Emo me to nezajima!!!!!!!!!! Chapes??? Jsi divna!! Jako Dalibor je taky hlupky!!!! Je mu jen 15 a delate jak jdyby mu bylo 20...a nebo tak :D vy jste fakt vysrany!! Mate hlavu jen na nošení účesů že? :) jj mate ja to viim
-
-
Jestli sem chceš psát takovéhle zprávy tak radši nepiš nic. Dalík je super kluk a ty se do něj nemáš co navážet.....
-
-
Presne tak Ivetsmol :)
-
-
Ja nechápem načo si sa sem prišla hádať?! :D A čo spýtala som sa ho normálnu vec. A ty sa tu nestrapňuj. :) Tebe tu asi vadí celý svet. Lieč si svoje komplexy inde nie tu. :)
-
-
To se mas;-) napis mi o sobe neco moc o tobe nevim jen ze si byl v superstar a tam si byl se segrou ti nejlepsi at si kazdy rika co chce
-
-
Já nevím co bys chtěla vědět, mě nic nenapadá :D :)
-
-
Jakou muziku poslouchas co mas rad a naopak atd... ;-)
-
-
-
Emo sklapni!! Jdi si tam sama!!! Jsi dementka!! :* pa pa kide !!
-
-
Pa pa hejter! :D a kto hovorí na druhého hovorí na seba :*
-
-
Ahoj Dalíku, je pravda že budeš mít 9. dubna koncert v Brně? :)
-
-
Ano je :)
-
-
Cus...hele holky! Kdyby jste mu neposilaly hlasy v te pitome superstar tak je v prde**!!!!!!!! Ja kdybych byla Dalibor kaslala bych na to psat vam odpovedi treba na : pouzivas parfem a jaky? Atd...Hele je to jeho soukroma vec jste jak sibly
-
-
Tak načo tu si keď máš problém?! TY JDI DO P*DELE. :) Pac a pusu. :)
-
-
Za koho hraješ fotbal ?:)
-
-
FK ČL Neštěmice :)
-
-
Dekuji :)
-
-
-
Dali když jsme psali ve čtvrtek diktát tak jsem tam místo datumu napsala tvoje jméno. *14*
A co Adriánek?