-
Ahoj holky, už jsem tady :)
Četl jsem si ty komentáře, jak jste si tady psali a všimnul jsem si opět fejků, co píší za moje jméno :(
Jsem tady až teď, ani jedno z těch "Daliborů Slepčíků" jsem nepsal já.
Za co jsem ale rád, že jste mě velká většina z vás poznala :)
Už rozeznáte, co píšu já a co píšou ty fejky.
Díky ❤ -
-
Nemáš zač. ;)
-
-
Jak ses mněl ve škole a co teď děláš?
-
Nó jo... Pravej Dalík je jinej... A tohle teda není on zase se někdo nudí a tak místo toho něco někomu kazí
-
Omg!! Zase fejky?? Jejda made
-
-
Vieš nejaký blb sa zase doma nudí...
-
-
Vy ste až tak tupé? -_- Ani jeden nieje Dalibor ;) ani o 20:00... Nikdy!!
-
-
Tak proč tady jsi když tomu nevěříš?
-
-
Presne Petra. :) A Dalibor vie o tejto stránke. Veď keď si dá svoje meno do vyhľadávača tak mu ju nájde ako 1 stránku. :)
-
-
Je zlatko. :) Spýtaj sa ho aj cez FB a si myslíš , že on nevie o tejto stránke? :D
-
A jak by věděl když jsme se ptaly v kolik je ten koncert když to jeste nikde nebylo napsaný a on to věděl a řekl nám to ale ted to není on
-
-
Btw verte čomu chcete xD
-
-
-
Podle mě to není Dalibor. Píše jinak i když se snaží.
-
-
Podle me je to on dává tam furt smajliky a nedělá chyby a jestli to je on tak odpoví na moji otázku
-
-
:)
-
-
Práve si sa priznal , že si fejk. Lebo , keď ti tu napišeme fejk tak ani nereaguješ len dáš smajlika a pravý Dalibor by tvrdil , že nie je fejk. Tak načo sa tu hraš si myslíš , že sme blbé?! :D
-
-
Tento fejk sa snaží. A ak si si všimla Dalibor odpovedá pod otázku a nie ako nový status. A každý vie dať smajlíky. :)
-
-
Ajja si myslím a Dalibor tu nebýva o 18:00 ale o 20 a Dalibor odpovedá pod otázku nie ako nový komentár. Úbohý fejk. Petra a ak si si všimla tak ten quázy Dalibor Slepčík neodpovedá keď napíšeš fejk.
-
-
Všimla jsem si toho. Až příjde Dalibor, tak nám to napíše. Dalik píše úplně jinak. Fejku snažíš se zbytečně.
-
No i když možná jo no ted jsem si toho všimla Dalík vždycky odpovídá pod otázka takže to je fake
-
Já tu budu projistotu až od osmi..... *12* *4*
-
No jo ale říkal ze tu bude dneska aji možná dřív ze dneska nemá trenink
-
-
-
Ahoj Dalíku ,jaké kdy máš trénink ?:)
-
-
*dny
-