-
Ahoj daliku proc se nam neozivas co mitu cekame ze se nam ozves ale Ty se nic
-
-
Ahoj, vždyť psal, že nestíhá. Má toho moc, třeba se ozve v sobotu.
-
-
Je tu ještě někdo??
-
Holky, já už dneska půjdu :( kdyby přišel Dalík, tak ho mooc pozdravuju. A vy se hezky vyspěte a zítra se mějte pěkně! :)
-
-
Jojo, ty taky. Ahoj
Dobrou noc.
-
-
Odpovídám Nikče - koukám na televizi.. :) a ty?
-
-
Já se dívám na videa na YouTube.
Na co se díváš? -
-
Spíš jsem na internetu.. V pozadí mi běží Ordinace.. :D :)
-
-
Byla jsi na nějakém Dalíkovo koncertě?
-
-
Ano, byla jsem v SaSaZu a snad pojedu i v dubnu!!! :3 :) a ty?
-
-
Nee.. :(
Ale tátovo kamarádka možná zařídí aby byl u nás ve městě!
Takže ho možná uvidím....
Vy se máte....... -
Ahoj holky, já jsem byla v Olomouci na té módní přehlídce a Dalik i Sabča byli bezva. Stála jsem u mola a Dalik se mě dotknul, bylo to bezvadný. Nikdy na to nezapomenu.
-
-
-
-
-
-
Ahoj Dali, mám na tebe velikou prosbu. Budou prosím nějaká videa z tvých narozenin? Zenon F. slíbil, že budou, ale zatím nikde nic není. Jestli o něčem víš, můžeš dát prosím odkazy. Děkuji ti moc a měj se hezky.
-
-
Ahoj, snad nevadí, že odpovídám i já.. :p Jsou nějaká videa i na facebooku.. :)
-
-
No, ale od nějaký holky a to není kvalitní.
-
-
-
Ahoj Dali, ozveš se dneska? Jak se máš a co děláš?
A co vy ostatní, jak se máte? -
-
Ahoj, je to na nic. Bez Dalika to tu nemá cenu. Škoda, bylo to tu s ním bezva. Snad si zase někdy udělá na nás čas. Včera vlastně jenom poděkoval za přání k narozeninám.
-
-
To jo no, podle mě přijde o víkendu...
-
-
Jo, mohl by :( v pátek má vystoupení.. :p
-
-
Jo, to psal...
Jak se máš? -
-
Ujde to.
Nic proti tim holkám, ale podle mě si to vymyslely..........
Co děláš? -
Mám se celkem fajn.. Akorát by mě zajímalo, jestli si tady dole holky myslí že Dalík chodí se šulcovou nebo si zase vymysleli něco jinýho :DD
jakpak se máš ty? :)
-
-
-
-
-
-
Dalík má holku... 0_0
-
-
Jo a koho.. :D Podle mě vím na co narážíš, ale řekni.. :)
-
-
Není to Nela :) nevim jestli to byl na FB fejk Dalikk protože se všechny Dalíci na FB nějak rozjeli a posilaji mi žádosti ..... Tak byl s nejakou holkou u dveří a popis : Bylo skvěle miluju tě... a ta holka: Skvěle?! Snad výborne, a taky tě miluju! Tak já nevim jestli to je pravda...:))))
-
-
nene, ta holka je moje kámoška a vím své :D :)
-
-
Tak to není pravda? A proč si tam píšou miluju tě? To je profil tvy kamošky viď?! :D
-
-
-
-
-
Jžš *8*
-
-
WTF?! 0_o :D
-
-
Tvé šestnástiny jsou tady a my bychom ti přáli,aby se ti všechno dařilo,velkou lásku tvé srdce zažilo,štěstí aby ti stále přálo,sluníčko se na tebe smálo aby ti zdravíčko sloužilo,nikdy ti nic nebylo,abys měl plno dobrých přátel a s radostí světem kráčel.-Opožděně všechno nejlepší-Miluji tě- *14*
-
Jsi pekny ale strasne moc *14*
-
-
Bez urážky a ty seš b*zna? :DDD ach Petře :DDD
-