Přejít na výpis diskuzí

Dan Balan

OSOBNOST 31.12.2006 
84 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • akjojo

:-(

Je to zmetek, díky kterýmu se O-ZOne rozpadlo, protože si ajzdil někam do Ameriky do nějaký skupiny!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:-(:-(:-( *16* *8* *16* *8* *16* *5*
    • Re: :-(

no a co ty jsi taky zmetek a jeste neco vic !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!! *16* *16* *16* *10* *10* *10* *8* *8* *8* *8* *13* *13* *5* *5* *16* *10*
    • Re: :-(

chvalabohu ze odisiel...som radsej ked je sam ako s viacerymi ludmi.....nemam rada ked spievaju viaceri v piesnach....je to tak lepsie a myslim si ze pre vsetkych troch clenov ozonu
  • the power of shower

nazdárek lidi, nevíte kde se dá sehnat jeho cédéčko the power of shower? anebo ten, kdo to cédéčko má tak plss pošlete mi jednotlivé písničky.
    už dlouho se to cédéčko snažím někde najít, ale furt se nevede...
    Odpovědi na Elmikaa@seznam.cz
    díííkééés *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4*
  • přátelé

Jsem slyšela, že Dan prej hrál v Přátelích, nevíte v kterým dílu které řady?
    já wim no ty moje věčný dotazy *1*
    • superkobylka

Re: přátelé

říká se to ale nikdo ještě nepřišel kdy a jestli je to pravda....
  • klaudiinka15

On je thagSLADKEJ

Ti jj holky... neni on proste k sezrany??? *14*
    • Re: On je thagSLADKEJ

je k sezraniii aj sladky aj sexy...proste chlap akeho si praje nejedna baba :) *14*
  • CD a podpis

Ahoj jestli máte nějaké jeho CD a podpis tak mi prosím napište.To CDmúže být i přepálené.Dík.
  • milunka.op

aaaach

ŠÍLÍM Z NĚHOO...JE UPE NEJKRÁSNĚJŠÍÍ...♥♥DANEE♥ ♥ JSII UPEKRÁSNEJ....NENÍ TO BUZNA VY BUZNY :P... *14* ŽERŮŮ HOO... *14*
  • terezab1

:)

no nwm jestly je gey a je mi to fuk
    a má to bejt fuk každýmu každej si má říct že to nevadí von je přece normální člověk
    a ne žádná buzna kdyby vám někdo řekl že ste buzny nebylo by vám to líto
  • no a?

je to prostě absolutně boží človíček, a fanynkám může bejt úpa jedno, že je to bisexuální tatínek...prostě cute
  • ......

superkobylka:nic proti životopis pěkný.Ale měla by si tam něco přidat jako např.tyhle písničky:http://www.youtube.com/w atch?v=bshlibX_G9w a http://www.youtube.com/watch?v=yi-t hGBuk8c&feature=fvsr *3*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit