-
Máte něko email bo nějaký kontakt na Danu Morávkou? Díky moc.. *3* p.s je to skvěla herečka,sympatická ženská..nemá chybu..
-
-
Re: mám, ale nedám
Mám na ní telefon, ale dát ho nemůžu.... -
-
nrer
stejne ho nemas.a jestli jo tak ho vybal!!!! *13* -
-
Re: nrer
Hey vole tobě bych ho nedala ty ufone!! :D Ani neprodala.Proč bych ho dávala????tvlll, nejsme tak blbí a číslo si necháme pro sebe :D je to naše bohatství *1* *1* -
Re: nrer
proč jako nevěříš že ho má??klidně ho mít může :D já ho taky mám ale nedám!! ts, ještě byste toho zneužívali, proč bychom ho tu dávali??leda tak za milion :D *1*
-
-
Re: Re: mám, ale nedám
Tak hlavně že ses pochlubil. *3*
-
-
-
krásná žena...
-
Danča
Ahojky lidičky.Dana Morávková je moc fajn herečka.Hezká a šmrncovní.Andrejku v Rodinných poutech hraje geniálně *15* Nevíte,jestli náhodou nebudou mít teď někdy RP autogramiádu?Mějte se,pa -
ahoj dano *14* *14* *14* *14* jak se máš.
-
je to výborná herečka a jestli někdo máte nějaké keci tak sem nechodte.Jo a jestli naopak patříš mezi Daniny fanoušky *4* *1* tak na fanklub.vanovi.net *3*
-
Fanklub
Ahojky!! Patříš mezi fanoušky Dany Morávkové??Jestli ano, tak nesmíš chybět v našem Fanklubu!! Ještě to není úplně hotové, ale funkční to je :) www.fanklub.vanovi.net Čekáme na tebe!! *3* -
-
Re: Fanklub
p.Dano četla jsem nejaké informace co se týče Vašeho soukromí.mela bych pro Vás nabídku,jak je možné vyhnout se hormonální léčbě a přesto mít úspěch.mužeme se zkontaktovat ,nechci vše posílat do etéru.Helena D.
-
-
super herečka *14*
-
Malásek
Fakt si myslíte,že je herec? -
-
Re: Malásek
není, je to výborný hudební skladatel a skvěle doprovází Hanu Hegerovou
-
-
Pyšná princezna č.2
Vážená paní Morávková! Když jsem se zamýšlela nad tím, zda by někdo mohl někdy po paní Aleně Vránové zahrát "Pyšnou princeznu",tak jsem si myslela,že nikoliv - do té doby než jsem viděla Vás v Rod.poutech. Vy máte v sobě to charisma, tu povýšenost v držení hlavy i těla pro tuto postavu. Jen k Vám nemám prince Miroslava.Vladimír Ráž je zrovna tak těžce nahraditelný.Výškou a příjemným vzhledem.O hlasu ani nemluvě. Jste perfektní herečka a držím Vám všech 20, abyste moc a moc hrála pro své fandy. Patřím už(bohužel) mezi...sátníky. Moc Vás zdravím. *5* -
Dobrý den, chtěla bych se s Vámi přátelit (dopisováním). Prosím napište prosím prosím děkuji Adéla *3*