Přejít na výpis diskuzí

Dana Morávková

OSOBNOST 31.12.2006 
203 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • "bohyně" Morávková

Jak může někdo tak šílet po D. Morávkové???? Nebýt VKV a těch okovů nebo jak se to před tím jmenovalo, tak je to docela normální šedá myš. Když uváděla Prima jízdu, tak to byla taková nevýrazná husička. Je možné, že má nebo měla plno aktivit, ale nebýt VKV, tak byl nebyl tenhle fanatismus okolo ní co je teď. Může za to poděkovat jedině vizážistům a těm co ji do té role náhodou obsadili. Sama zas tak vynikající herečka není. Její projev je všude úplně stejný, takže je jedno jestli hraje tam nebo tam. Její charakter je krásně vidět v pořadu o povoláních /mimochodem dobrá hra pro děti v mateřských školkách/, kdy ji nezajímá jestli je to na charitu /i když je to úplně směšná částka/ a musí honem uhodnou jak nějaký prvňáček, kterému by vzali autíčko a takhle dostane razítko se sluníčkem.
    • janitko

Re:

Mirku,přestaň se navážet do dany,když o ní nevíš dohromady vůbec nic..to není žádný fanatismus,prostě je lidem sympatická.Zašel sis někdy do divadla,kde hraje?Abys mohl posoudit,jak vystupuje?Jsem naprosto proti tomu,že vystrupuje všude stejně,není to pravda.Máě svůj názor,fajn...tak "nefandi"...každý na to má právo.A nikdo tě nenutí abys lezl sem,když ji nemáš rád.
      • Re: Re:

Tak za prvé, nevíš kdo zná Daninku a jak dlouho /třeba i osobně/, tak nehodnoť a za druhé, každý má svůj názor a tady to není jenom pro ty se stejným názorem "fandit" Danince a rozhodně to neurčuješ ty kdo tu bude psát a kdo ne, tak se trochu ovládej a když chceš někoho napomínat ať nekritizuje, ta v prvé řadé nekritizuj ty. *13*
    • Re:

NO JO, JEDEN Z TRAPNEJCH LIDÍ, KTEŘÍ JEN ZÁVIDÍÍ *1* *1* JEHO SLOVAA BYCH VŮBEC NEBRALA V UVAHU *1* SÁM NIC NEDOKÁZAL A TAKHLE KRITIZUJE LIDI..KDYŽ BY TO DANA NEUMĚLA MODEROVAT TAK BY JÍ TAM TY BLBEČKU ASI ANI NEOBSAZOVALI NÉÉ? *1*

Teď už je mi jasný pro koho je Daninka taková modla, asi jenom pro ty mládežníky, kteří nejsou moc nároční a stačí jim napsat nějaký to pěkný slovo, / viz. blbečku/, ta vaše zlatá Daninka by měla radost, kdyby to četla jakou to tu má úroveň.
        • janitko

Re: Re: Re:

Daninka opravdu radost má,když čte něco takového...a Tebe je jí líto...
    • Re:

Hey to vubec není pravda! Ona hrála v daleko víc seriálech i fe filmech!! Hrála i v pohádce Z pekla štěstí!! A v divadle hraje skvěle!! Jak může někdo psát o někom, o kom nic neví?? *7* *1*

Hrála i v jiných filmech, to víme, vždyť je mladší než naše děti, tak si ji docela dobře pamatujeme, ale proč nebyl po ní ten fanatismus co teď. Vizážisté z VKV ji pomohli, na tom se nedá nic změnit, do té doby po ní nikdo takhle nebláznil a jestli ji někdo zná nebo ne, je každého věc, pokud vystupuje veřejně, názor snad může mít každý svůj

Teda... VE filmech. Se opravuju, aby mi někdo náhodou nevyčítal překlep. *1*
  • PŘÁNÍ K NAROZENINÁM

MILÁ DANO!
    VŠE NEJLEPŠÍ K DNEŠNÍM NAROZENINÁM !!!
    JIŘÍ
    *3* *4* *4* *4* *15* *14* *15* *4* *4* *3* *5*
  • Fanklub

Ahojky!! Patříš mezi fanoušky Dany Morávkové??Jestli ano, tak nesmíš chybět v našem Fanklubu!! Ještě to není úplně hotové, ale funkční to je :) www.fanklub.vanovi.net Čekáme na tebe!! *3*
    • Re: Fanklub

p.Dano četla jsem nejaké informace co se týče Vašeho soukromí.mela bych pro Vás nabídku,jak je možné vyhnout se hormonální léčbě a přesto mít úspěch.mužeme se zkontaktovat ,nechci vše posílat do etéru.Helena D.
  • ...

Nevim který blbec si tady hraje na Krátkého!Dana je super!:))Jestli má někdo nějaké info o Daně,napište mi prosím na mail:chopinka@seznam.cz...dík
  • Pyšná princezna č.2

Vážená paní Morávková! Když jsem se zamýšlela nad tím, zda by někdo mohl někdy po paní Aleně Vránové zahrát "Pyšnou princeznu",tak jsem si myslela,že nikoliv - do té doby než jsem viděla Vás v Rod.poutech. Vy máte v sobě to charisma, tu povýšenost v držení hlavy i těla pro tuto postavu. Jen k Vám nemám prince Miroslava.Vladimír Ráž je zrovna tak těžce nahraditelný.Výškou a příjemným vzhledem.O hlasu ani nemluvě. Jste perfektní herečka a držím Vám všech 20, abyste moc a moc hrála pro své fandy. Patřím už(bohužel) mezi...sátníky. Moc Vás zdravím. *5*
  • Sexy

Dana je nejvíc sexy češka *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
    • Re: Sexy

Jo, je to kočička!
  • Dana je nej

Tohle je diskuze o ničem! Já myslela, že je to servr pro fanoušky a ne pro magory, kteří jen kritizují a navážejí se do osobností, které ani sami neznají! Hlavně, že jejich názor je ten pravý!Pro nás, kteří Danu známe osobně, je tato herečka spřízněná duše *3* , vůbec není taková jakou jí znáte z Tv.Je moc milá a hodná, ale to nepochopí ten, kdo nezažil. a jestli tady někdo tvrdí, že zná Danu už spoustu let a přesto může říci, že je to kráva, se asi k ní nechoval zrovna nejlépe, proto i Dana se mu jevila náležitě! Jste fakt ubohý! Dana je skvělý človíček, kterého ze světa šoubysnysu znám. Je skvělá a šmitec! *4* *5*
    • Super člověk

Ty lidi jsou ale kreténi. Já se s ní znam, s Petrem, jejím mužem, taky, jsou to oba DOBRÝ lidi, fakt, nevim, podle čeho ty idioti tvrdí, že je nějak namyšlená a to druhý už vůbec ne. Je to prostě kus, tak co by se taky neukázala polonahá, nemá se za co stydět a že by kvůli tomu nosila frňák nahoru, to vůbec pravda neni!
      • ily93

Re: Super člověk

vidím, že jí tady zná celkem dost lidí. Já si myslím, že je docela v pohodě.Taková normální.Fandím ji.
    • Odpověď

Nikdo to tu nepochopil....já se nenavížím do téhle osobností. Jenom reaguji na jednu, co mi "kdysi" nadávala...kdyby někde řekl jí, to co ona mě, tak by to řešila se všemi...Myslela jsem, že jeden příspěvek nebo pouhé dva emaily, budou stačit, aby si uvědomila, co vlastně řekla...ale jak vidím....řešit něco s vámi je pouhá stráta času...
  • milacek

takovou kocicku hledam,na 723055797 SMS.Kt a okoli!!!!
  • tyna182

moc se mi líbí seriál vkv je dost dobrá
    • bfg

mě taky *3* *4*
      • Re: bfg

jo to jo je to rázná ženská ve VKV a Má vkus.. moc se mi líbí jak jí kostyméři oblékají *14* *1* *1* *1* mám jí ráda..prostěw super herečka
  • milacek

fakt husta kocicka!!!!!!!!!!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit