-
Skvělá
Milá Dano, moc Vám to v Ordinaci sluší ve VKV jsem Vás ráda neměla,ale tady naopak ano.Moc Vám budu držet palce aby všechno dopadlo tak jak si přejete takže Moc dobře. Byla bych moc šťastná kdyby jste se mi ozvala.Přeji hodně štěstí v životě osobním i hereckém Vaše Fanynka Tanča *14* *14* *14* *4* *4* -
přání k narozeninám
DANUŠ PŘEJI VÁM všechno nejlepší k VAŠIM narozeninám at se VÁM daří v herecké profesi at VÁS vášSYN P´etˇa nezlobí a má samé dobre známky ve škole
přeje martinka.konopcikova19@gmail.com -
Jsi moje nejoblibenější herečka mam tě ráda
-
wwwt
Z pouhé zvědavosti jsem se jukla na tvé stránky ,které jsou dělané moc pěkně a tvé fotografie přímo reklamní. -
ochotnické divadlo
Dneska uváděla ta "zlatá" Daninka ten polední pořad na Nově a byla tak nepřirozená, jako když hraje v ochotnickém divadle. Její projev byl úplně trapný, nepřirozený a docela úsměvný, když si vezmu, jak "úžasná" je to herečka. No má na svých bedrech velkou tíhu díky svým ?fanouškům?, kteří ji tím svým fanatismem pomohli určitě i k tomu, že je tak nepřirozená, protože teď se začne převádět úplně. *15* *1* *15* -
-
Re: ochotnické divadlo
Nesouhlas.
-
-
Vše nejlepší k narozeninám,hodně štěstí a zdraví.Artur
-
Vše nejlepší a nepřestávejte hrát. Jste úžasná!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3*
-
DANA JE SUPER
dano jste ta nejlepsi herečka na světě proste super -
Dana
Ahoj Dano
Já jse jmenuji Kateřina Černochová.To co jsi o tobě myslí druzí:to že jsi kráva.Já si myslím že to není pravda.A fandím ti v Hádej kdo jsem. -
uzasna a ta nejlepsi herecka.mam ji moc rada a jen tak dal.....