Přejít na výpis diskuzí

Dana Morávková

OSOBNOST 31.12.2006 
203 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • říkáte že je namyšlená kráva, ale neznáte jí jinak než přes TV! Bohužel skoro pořád dostává jen role mrchy, ale hraje je výborně .. Dana je prostě úžasná herečka a nelíbí se mi že ji hodnotíte jen jako postavu ve filmu .. *10* Člověk se kvůli roli jinak chová před kamerou a jinak v reálném životě *3*
  • Vše nejlepší *3*
  • Miška

Jo...pořád ty stejné žvásty od "magorů" z jejího fanklubu...To jsou prostě lidi, kteří těm ostatní, co nemají rádi Morávkovou říkají schyziofrenici nebo spíš JEDNA a té to jistě doje - doufám...protože mě do něho nikdo nikdy nadávat nebude *13* *13* *16*
    • janitko

Re: Miška

Podívej,když Danu nemáš ráda-proč pořád lezeš na její stránky?A můžu vědět,kdo ti řekl že seš schyzofrenik??Danu neznám tak dobře jako její rodina,ale myslim že ji znám natolik,abych mohla odporovat tvým názorům-Ty totiž Danu neznáš vůbec.Vzpomeň si na ten zážitek z divadla-někde uvnitř sebe moc dobře víš že je hodná..takže fakt nechápu důvod těch tvých zkreslených názorů.A jediný,kdo tady nějakým způsobem nadává jsi ty.
      • Re: Re: Miška

Vůbec bych to neřešila. Nikdo se tu rozhodně nechtěl do nikoho navážet, myslím, že s psaním pod jiným jménem začal někdo jiný. A navíc, Míšo, sama jsi psala, že je pro Tebe tahle kapitola uzavřená, tak nevím, proč ji zvovu otevíráš a chodíš na Daniné diskuze. Takže prosím respektuj to, co jsi napsala. Tím to pro mě končí..
  • moc sexy

nadherna zenska *14* *14*
  • Dana Morávková je jedna z mích nejoblíbenějších hereček je hezká a sympatická. Prostě je božíí.J
  • Jste moc dobrá Paní Dano
  • skvela herecka mam ji rada,rada na ni koukam,mam ji jako muj vzor.... *4*
  • gabik444

ehm...

zajímalo by tě kolik z vás danu zná osobně z těch co tvrdí že je "namyšlená kráva" apod. řekla bych že ostatní tak soudí podle seriálu *1* a to mi příde hloupé jelikož je to herečka a je to její práce... já jí sice také neznám osobně, ale právě proto jí neodsuzuji když jí neznám.... *13*
    • Re: ehm...

přesně tak,máš kuráž a to se mi líbí na ženách...... *4* *15* *7* to je pro Danu
    • kahore

Re: ehm...

Souhlasím s gabik 444.
  • vubec

Myslím že D.Morávková měla strašně moc záporňáckých rolí a tak se zapsala do paměti jako namyšlená intrikánka jak je to tu psáno...Ale teď sleduju Hádej kdo jsem a je velmi sympatická..A ještě poznámka k životopisu myslím že tam docela dost chybí že byla(nebo je?:))krasobruslařka!!!to je snad duležité ne? *7*
    • Re: vubec

jo a ještě myslím že to že tk svěle zahraje takové mrchy(jk v seriálu nebo v pohádkách)je vlastnost výborné herečky *8*
  • Morávková

Sr..ky typu VKV a Ordinace vůbec nesleduji, ale musím uznat, že D.Morávková je hodně sexy.
    • Re: Morávková

Tojo ale v tech serialech hraje peknou mrchu..

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit