Přejít na výpis diskuzí

Dana Morávková

OSOBNOST 31.12.2006 
203 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • ajinka1

ona

No měla sem jí ráda v RP a VKV hrála dobře...i v hádej kdo sem byla dobrá a každej ví že holubová tam nepasuje... ale dost mě zklamala že šla na novu nemyslim si že to udála kvůli změně jak všude říká nikdo by neodešel když se mu tam líbí a když tam má přátelé. Kdybych byla herečka určitě bych se sem podívala co si o mě myslej ostatní a tak si myslim že to tu klidně může číst že jo Dano?? *1* no jinak můj e-mail je Aldicek04@seznam.cz můžete klidně napsat ty Dano taky :D
    • janitko

Re: ona

Ano,Dana si to taky čte..protože je normální člověk a prostě má takovou práci,že je veřejně známá...nevim,proč ordinaci všiczhni tak odsuzují,vemte si to taky z té druhé stránky...hraje už tak dlouho pořád stejnou roli,tak ať ukáže,že umí i něco jiného než jen Andreu..;-)Dana ti mimochodem sama psát nebude,ale jestli ty jí něco chceš napsat,můžeš napsat na její facebook a vzkaz bude předán.
    • ajinka1

Re: ona

ještě dodám kdyby se se vám líbilo ve vaší práci odešli byste po 20letech jenom proto že chcete změnu?? není to divný? proč ona odešla z primy?
      • Re: Re: ona

DĚVENKO ALE TO JE ŽIVOT, CHÁPEJ *1* PRÁCE HERCE A OBYČEJNÉHO ČLOVĚKA JE SAKRA ROZDÍL!!TO PŘECE NEMŮŽEŠ CELEJ SVŮJ ŽIVOT HRÁT V JEDNOM SERIÁLU, NEBO NA JEDNOM PROGRAMU..TO BY BYLA STRAŠNÁ NUDA *1* *1*
  • pani dana je uzasna herecka.mam ji moc rada.jen tak dal
  • opavak

Paní Morávková je krásná mladá dáma to musite všichni uznat a ti kteří ji píšete hnusne trapné maily jste jen obyčejní závistivci je to podle meho nazoru nnnnneeeejjj herecka a protoze je mi 17 tak ji chci nekdy za zivot videt pani moravkova si populariti zaslouzi ps pani moravkova pokud ctete muj mail tak vas moc zdravim a posilam hodne podekovani za filmy ktere jste natocila rad bych vas nekdy videl na vlastni oci i pana malaska a vaseho syna no to je tak odemne vse hodne sili zdravi posila adam steiner z opavy naschledanou
    • Re: opavak

Mladá je, krásná, no....., když vizážisté zapracují, je 99 % lidí krásných, herečka to tedy vůbec není nejjj... natož dobrá, co teď předvádí v ordinace, tak amatérské ochotnicé divadlo je úplná nádhera. Jestli hrála ve VKV, uváděla Prima jízdu, hrála v pohádkách nebo teď v Ordinaci nebo snad když bruslila nebo dělala choreografii, její výraz a ton hlasu je stále stejný, žádná mimika, žádný jiný odstín hlasu, prostě úplně fádní nezajímavé vystoupení.
    • ilovehorses

Re: opavak

Hele,já vůbec nechápu,jak ji můžeš mít rád jako fanoušek.Vždyt jenom kvůli tomu,že odešla z VKV,tak:
      1. kvůli ní ,,teče do bot,, většině herců z VKV!!!!
      2. ten její nový účes jí vůbec nesluší!!!!
      podle mně je bez Morávkový ve VKV daleko líp.Vůbec mi tam nechybí....
      *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16*
      • Re: Re: opavak

tak to ale nekomu necpi to je jedine tvuj problem.........dana morávková jenej nej nej herečka.... *14* *4* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
      • polianah

Re: Re: opavak

oni jí z primi vyhodili protože jsou blbí!!! *16* ale na nově jí to v ordinaci sluší tak se jako laskavě uklidněte!!!! je mladá hezká tak je to tžak tak sklapněte a nechte těch rejpavějch připomínek pa *16* *16* *16* *14*
        • Re: Re: Re: opavak

maš upa pravdu fakt *1* *1* *1* *4* *4* *4*

NO ALE TO JE ZIVOT HERCE, ON SI MUZE ODEJIT ZE SERIALU, JE TO JEHO VEC VIS??OSTATNI HERCI Z VKV JI VUBEC NEMUSI ZAJIMAT *1* JESTEZE ODESLA DO ORDINACE TY ZAVISTIVCCE!
        • janitko

Re: Re: Re: opavak

Mladá je.Zajímalo by mě,kolik je tobě...a krásná je taky.Každému se líbí něco jiného,takže někomu nemůžeš vymlouvat,jestli krásná je nebo neni.
          A mimochodem rozhodně kvůli ní neteče do bot hercům z VKV...já fakt nevim,jestli jste tak naivní a sežerete bulváru všechno co napíše.Od toho jsou tady jiní lidi jako producenti a tak,aby rozhodovali o tom,komu poteče nebo nepoteče do bot...Její nový účes je opět o názoru.A taky je to na zvyku.Zkuste se do ní pořád nenavážet...
    • jely

Re: opavak

mladá už není a krásná už taky ne!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!! *1*

No tak sem hod svoji fotku, at vímě, proč blbě kritizujes.............Asi budeš pěkná a závistivá zombice

To si trochu prehnal neee
  • Jste moc dobrá Paní Dano
  • Dobrý den paní Dano Já bych chtěla moc váš podpis *4*
  • Luky1987
    Kdy už ty naše současné celebrity pochopí, že o jejich herecké výkony v Ordinacích, Ulicích, Cest Domu, Gymplu, Búrlivého Vína, Paneláku atd nemáme zájem
  • a jste moc moc úžasná a nepřestávejte hrát filmy protože jste moc moc moc úžasná
  • Hm..Petr Malásek, Herec.....

Nevím kde vzal autor tohoto článku informaci o tom, že Petr Malásek( manžel Dany Morávkové) je herec!!!
    Je to hudební skladatel!!!
    Jen tak, aby bylo jasno!!! *13*
  • Ahojky mám ráda Danu Morávkovou je skvělá herečka mám ji ráda....sleduju každý den ordinaci v růžové zahradě tak zatím ahojky
  • ily93

ily

Všechno nejlepší k dnešním narozninám Dano :D hodně úspěchu nejen v herecké kariéře... *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit