Přejít na výpis diskuzí

Dani Pedrosa

OSOBNOST 31.12.2006 
56 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Heeey :-/

Hey děckáá..tady se to nějak seklo ne?? Za chvilku zase začne sezoona tak to bude good ne?? *14* se těšíííím...a s kým se uvidím v Brně?? *1* krom mý big love Nikušky?? *14*
  • Scheise! :o(

Jak by sme jeli zpátky? *5* Pěcha ne? Teda jestli bysme byli ve stavu že bysme mohli jít pěšky. *9* Což ale myslím že jo! Jako na 2%??? *5* aspon něco, ikdyž teda jako fakt hrůůza *9* *9* ty nejsi tupan, tak se snaž a vic se uč at můžeme oslavit tu Valencii :D to bdue hukooot, jestli to teda vyjde..a i kdyby ne tak kdyžtak příští pátek ju?? Tento týden taky nevím protože jsem pozvaná ještě na jednu pařbu k Pete:) ale to víš to sem ti psala v sms. *3* tak se měj ty a Dani 4ever *7* *14*
  • CHMUG :(:(

Jj je to na pi** že sem nikdo nechodí jenom skrz to že skončí sezona *9*
    Ale zas aspon my dvě to tady udržujeme ne?? *5*
    Jinak by mě zajímalo kdy spolu vlastně vyrazíme do té naší Dukle *7*
    MTMMMMMMMMMMMMR *14*
  • nej...

HAPPY BIRTHDAY DANI *15* *15* *15* *15*
  • nici2

Všechno nej !

Všechno nejlepšíí Danii! *14* hodně úspěchů :) jak v závodní kariéře tak v osobním životě :) ! *14* jsi nejlepší!
  • Pedrosa je Nejlepší doufám že v motogp vyhraje titul marguez jezdí jako prasátko. Padroza jezdí čistě. V Aragonu ten kontakt jasně zavinil Marguez aby se ho zabavil. Při konci roku jasná týmová režije pro Margueze je to prostě nanic . Každopádně držím mu palce *3*
  • marc je lepší, ve své první sezoně moto gp a jede si pro titul
    http://www.osobnosti.cz/marc-marquez.php
  • asi tak no...hold se nevyznaj ve sportu... *9*
  • ...

Kde jste vzali, že závodil ve F1, to je nějaká kravina, ne?! *7* Dani je prostě nej.. úžasný jako i při jízdě na motorce, ale i tak.. *14*
  • Nej fans je zpátky

ahojky sem nikdo nepíše? já toho daníska miluju tak moooooooc až nemůžu bez něj žít! prostě můj milášeeeeeeeeeeeeeeek upe největší jsem ... *8* *1* ...a miluju ho moooc *14* *14* *14* ...a vy ho tolik milujete? bo ste jen fandové MotoGP co? *13*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit