Přejít na výpis diskuzí

Dani Pedrosa

OSOBNOST 31.12.2006 
56 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Dani und Marcelka 4-EVER!!!!!

no jako jsme se rozjeli a hlavně v dukle:D:D:D:D:D:D
    no lási to je super s tím ježděním ale newim tento týden protože mám zaracha...:-(((((((( za ty blbý známky příahám že se budu snažit!!!!!!!!!!:D:D:D
    no a ta Valencie dopadla upe neeeeeeeej jak mohla Dani se hrozně moc snažil!!!!!!! miluju ho a ta kšilcna jo mohli bysme požádat ježíška a jako kšilcnu jsem se mamky ptala hned ne ? jako jak sem ju dala na blog a ona kdyby nebyla tak drahá:-((((((((( *9* *14* *14* *14* miluju tě lási a Daníska takyyyy *14* *14* *14*
  • I love Dani & Nikolka!

Myslím že slovo rozjeli je málo *1* Lásí musíš to nějak vymyslet, protože by za mnou možná mohl dojet i Lukáš a ještě jeden kluk z Brna. Já tedka ve škole taky strašný, jsem dostala 4 z čj a dneska to musím opravit *10* Valencie byla uplně *14* Jsem štěstím brečela *8* Já jsem se mamky taky ptala, ale poslala mě někam *13* že prý mi kšiltovku za 899,- kč nekoupí ani za nic *9* Taky tě miluju. Ty a Dani FOREVER *14* *14* *14* *14* *14*
  • Jajjjj

juhu lásenky ste tu někdo?? jako ale fakt neznamená že když skončí sezona že všeci se rozeběhnou od toho jako já newim od čeho ale docela mě mrzí že je to tu takový prázdný!!!!! *9* *9* *9* tady toho může bejt klído hafooooo ale musej sem psát víc lidiček víte????? *14* všecky vás miláškuju a tebe Marselkooooo neeeeeejvíc...Dani and YOU 4-EVER!!!!
  • Dani and Marcelka 4-EVER!!!

jj setřeli.... *7* jo láááááási a co Lukáš?????? jak to s ním vypadá????? *8* *5* je to supeeeeer:???? *3* no lási taky tě miláškuju papík....a pls fandové Daniho pište semka ju?
  • Wau

už sem sa kukla........no tak bud ráda že je to tak gut ne??????? aspon někdo to má supeeer.....a jako ty něco podezříváš že máš moc velký štěstí nebo co??? *4* no lási to bude tím že si zamilovaná víš *14* *14* *14* *1* ti to moooooc přeju seš moje lásnekaaa....lowuju tě....
  • For my Lásenkaa

no s těma klukama...ty víš že já hccu jen jedinýýýhooooooo *14* *14* *14* no ale když má borku!!!!! *5* ale víš na co jsem přišla??? že Zbynka...(to je on) že ho upe nesnáším... *1* *1* su pakooo.... *4* no prostě ale už čímdal tím mín ho mám ráda teda nooo....je to na bodě mrazu....jinak u mě ve třídě je to samej křestan tak nemá cenu se o nich bavit *1* *1* *1* lowuju těěě....mišákuuu *3* *14* *14* *14*
  • For Marcelka

jeeej lásenqo škoda že jsi nebyla na tom jarmarku... *9* *9* *9* moc jsi mi tam chyběla....jo ale stejně si myslím že když bys tam byla s tím svým klučinou, bylo by to supeeer....ale nebylas tam...co už že?? lási moc tě lowuju a doufám že se uvidíme a zapařímeeee... *14* *14* *14* miláškuju těěěěě úúúáá *1* *14*
  • Niki = My big lovee :-*

No já jsem tam měla původně jet ale ono se to zase nějak zvrtlo *9* *9* no jako bylo to tam na te school discotece docela good *3* ale jestli zapaříme? to teda nevím *7* tobě to poslední dobou nece vůbec vycházet :( ale snad tento pátek? *3* bo někdy jindy??:) tak se měj moooc tě láskuju *3*
  • blog o Moto GP

Ahoj, koukněte na blog věnovaný Moto GP sezóny 2008!! *3*
  • Dani Pedrosa 4-EVER!

jeeeej tady je to jakýsi zakřiknutý lidišky... *9* Noo je tu už dávno NEW sezóna tak co zase rozproudit trochu krev? *15* *8* Daaaani ale začal upe úžasněěěě!!! Já mu to moooocka přeju... *14* *14* I lOVE YOU Dani und Marcelinka *14* Mojeeee vdě největší lofešky *14* *14*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit