Přejít na výpis diskuzí

Danica Jurčová

OSOBNOST 7.4.2007 
18 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • moc krásná žena
  • Koukam prave na opakovani novych dilu Nemocnice na kraji mesta. Danica je v roli sestricky moc mila. Umimsi ji zcela realne v teto profesi predstavit. Celkove je moc mila holka. Pripomina mi Lucku Vondrackovou..obe jsou prirozene a normalni...proste bezva zenske, ktere je radost slyset a videt. Kez by takovych bylo u nas vic:)
  • kirushka97
    Všechno nejlepší :)))
  • almen
    Všechno nejlepší a hodně zdraví.
  • Ahoj Danica,

si vyborna herecka, moc Ti fandim, dufam, ze Ta uvidime na obrazovke stale viac a viac. Take herecky ako Ty tu v CZ nie su, Slovenky su medzi mladymi ceskymi hereckami uplne ine, je fajn, ze si sem prisla pracovat.

Andrea, Bratislava/Praha *3*
  • A přeji Vám Danico,dodatečně všechno nejlepší,kupu zdraví,jak moudrá fráze praví!,štěstí,lásky,přátelství k Vašim půlkulatinám a moc Vám fandím!srdečně Freddy z Prahy P.S.Kde budete hrát v Praze ,na jaké scéně jakého divadla nejnovější divadelní hru či film v Praze?Děkuji srdečně Freddy z Prahy *3* *14* *4*
  • Danica Jurčová je přesně typ ženy a herečky která je moje káva a moc se mi líbí.Danico jsi jednička! *4*
  • narozky

vše nej
  • V o filme "Kao rani mraz"

Pocul som ze Danica bude hrat v Srbskom filme "Kao rani mraz". Je to pravda?
  • anemix

Celebrity camp

Líbila se mi do doby, co jsme ji viděla v celebrity campu...možná to byla další herecká role, ale chovala se tam jako naprostá kráva *9*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit