-
chudera
Tak to čo si predviedla s tlsťochom Labudom v ČTV, tak to je úbohosť najhrubšieho zrna. Nebudem ti nadávať vulgarizmy i ked si ich zaslúžiš. Hambím sa za takúto slovenku ako si ty. Už viac nedokap na Slovensko a drž sa českého hesla: Nedelat ale vydelat... Týmto pádom zabúdame na Slovensku na nejakú Jurčovú alebo čo si to, už vlastne v tomto momente zvoje JMENO nepoznám. HAMBI SA!!!! *10* -
-
Re: chudera
Velki Slovaci :) furt urazeni a nasrati. Co uz, je to vo Vasom kode. -
-
Re: Re: chudera
markusko, jasné, že nasratí. kdo by nebol, ked je danica na jednej strane slovenka, a na druhej brýzga na slovensko. to si myslíš, že je všetko v poriadku? alebo ty nesleduješ jej výroky v médiách? keď sa za nás hanbí, tak nech sa k nám nehlási. o takýto druh reprezentácie nestojíme. aspoň väčšina z nás. tebe však nebránime, aby si ju miloval. *4*
-
-
-
Danica v Bestiáři
i já za ženskou část populace musím uznat, že ona je DÁMA! -
všechnopárty
už je v TV -
Bestiář
V tomto filmu myslím ukázala všechny svoje dovednosti a moc se mi zalíbila, myslím že by se mohla ucházet o role v USA *3* -
Fanousek
Zdravim.. Doufam,ze se brzy stanu clenem fan clubu Danici. Drzim ji palce. Bestiar jsem jeste nevidel takze nemuzu hodnotit. Az to zkouknu tak asi dam nejaky prispevek. Uff. Znam Danicu jenom ze serialu O ztracene lasce a tam je podle me hoDne dobra. Myslim jak umelecky tak i po jinych strankach o:) Takze zatim cau. Gomez *5* -
Danica
Včera jsem zhlédl film Bestiář a moc se líbil.Respektive nejvíce se mi líbila jeho hlavní hrdinka Danica J.To ztvánění té role bylo myslím skvělé prostřednictvím této úžasně jemné a sexy herečky na které mohl oči nechat, každý přítomný chlap včetně mě.Je to asi reálný příběh téhle doby, kdy mladá žena hledá asi trošku staršího a "vyřáděného" muže a naráží na různé tipy mužů.Tolik mě to oslovilo, protože jsem měl pocit, že je to vlastně muj příběh a asi se autoři trefili do příběhů mnoha lidi.Je to vlastně taková selekce chlapa z pohledu mladé ženy.Dal by se na toto téma asi natočit film i obráceně.....zralý muž vybírá ženu nebo spíše dívku.Víme jak to dnes chodí tak co si tu nalhávat.Takže až bude Bestiář2 půjdu!!!Jo a Danico ....tě fakt žeru!!--uplně sexy mazel uááááá *14* *1*