-
Mladý talent
Daniel je vskutku dobrý herec,dříve jsem film s Harry pottrem nenáviděl,ale ted se mi docela líbí,at se mi líbí nebo ne,je opravdu jedinečný a brilantní.Knihu jsem nečetl,ale filkmů s Harrym jsem viděl už 5. -
harry
Ahoj hledam foto nebo tapetu harryho prosim napiste mi na tento e-mail:malkovawendy@seznam.cz.MOCKY DEKUJU *4* *1* *3* *15* *5* -
harry
Hello Harry how old are you???????I love you very much!!!!! *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
-
Re: harry
jemu 19 *3*
-
-
prosbička
ahojky,chtěla bych se zeptat jestli někdo nevíte nějaký email nebo něco kde bych si mohla napsat o autogram.... -
jen názor
Sice jsem neviděla ani jednoho Harryho, ale Daniel je fakt kus chlapa...na fotkách s tím koněm je fakt hodně sexy...tím u mě teda sakra zabodoval....:) *4* -
-
Re: jen názor
kam si dala oci??????????? -
Re: jen názor
Jo jo vazne sexy na tech fotkach jooo *1*
-
-
Je super!!!
Daník je skvělej herec a bezva kluk!Vůbec není namyšlenej a kdo říká,že jo,tak mu jenom závidí!Jste ubohý,vy kdo ho nesnášíte!!! *9* *10* -
H+G, R+H
mě se Ginny k Harrymu hodí a jsem ráda že i Ron s Hermi jsou spolu *14* bylo to jasný od začátku, že spolu skončej *4* a jinak chci říct že Dan je fakt sympaťák a dobrej herec *14* -
hele
tak je tu někdo *3* -
ahoj
ja jsem ráda že ron miluje hermionu *3* -
-
Re: ahoj
Harry *7* jj přesně Ron se k Hermioně hrozně hodí óóóóóó a Hermiona ho ochraňuje *14* *14* -
-
Re: Re: ahoj
jj asi tak a navic jejich vztah je docela sranda . Ron je nešika a Hermiona ... taková šprtka *1*
-
-
jj já taky pač Harry a Hermiona mi nějak do sebe nejdou *13* ale zase naopak nechci aby se dal Harry dohromady s Ginny to už radši s Lenkou *14*
-
-
ahoj
*3* ahoj máte rádi herryho a hermionu
nebo rona *15* *7* -
-
hrozně miluju dannyho a nesnáším rona *14* *14* *14* *14* *5* *1* *1* *14* *14* -
máte *3*
-