-
---------------------
Neumím si představit kdo jiný by hrál Harryho.Nikdo by už nenapodobyl a nestvárnil Harryho tak jako Daniel,tak doufám že Daniel dohraje všechny zbývající díly Harryho Pottera. -
-
Re: ---------------------
Původně měl hrát Harryho Pottera Liam Aiken, ale neuspěl z toho důvodu, že nebyl z britskýcjh ostrovů. Škoda. -
Re: ---------------------
to mas teda pravdu moc ho mam rad a dival sem se na vsechny jeho dily
-
-
Dan
Všechno nejlepší k zítřejším narozeninám. Dosáhni svých snů které máš. A doufám že natočíš spoustu výborných filmů jako je Harry Potter a mnohé další. -
kino
V pátek jsem byla na HP 6 bylo to úžasné v scéně kdy Harryho chytli neživý tak jsem vykřikla. *1* *9* -
ahoj
ahoj chci jen napsat že dana moc miluju a ze věřim že se někdy setkáme ale ja bych chtela neco vic....no dobre je mezinama věkovej rozdil no a co?dobre ja nejsem angličanka no a co?anglcky se muzu naucit .....je slavnej..ja ne no a co?Ale ja nikdy neprastanu verit ze bysme mohli byt aspon pratele a tak vsichni co ho opravdu milujete tak taky neprastavali verit a nikdy na nej nezapomente a vy co ho nemate radi tak o nem sem nic hnusnyho nepiste!!!!! *10* jasny !!!!! *16* -
-
Re: ahoj
ahoj ja jen že mezi námi není věkový rozdíl Dan je jen o dva mesíce starší jo a mluvím anglicky mam vzdělání jsem krásná exotická jo a to hlavní mám kamarátku oper co bydlí kousek od něj!!!!!!!!!!!!!!!! *3* -
-
Re: Re: ahoj
LOL !! Sni dál .. xP Vzdělaná krásná ? nbo spíš namyšlená ?!!! *4* *1* -
To je smutné, tak úžasně vzdělaná osoba a tolik hrubek v jednom komentáři ^^
Kdo neumí ani rodným jazykem pořádně, těžko se učí třeba jen tu angličtinu *4* -
Si seděla moc dlouho na sluníčku, ne? -
Jo jasně a já jsem Superman *13*
-
-
píšu tady něco hnusnýho!!!:-) doufám ,že ti není víc jak 11, to už by bylo hnusně tragický.P -
Nápodobně akorát s jiným herecem Daeg Faerch *14* *14* *14* *14* *14*
-
-
Lawuju mooooc, mooooc....!!!
Danny je upeeeee nejlepsi, ale hlawne nejhezci...!!! Jeho filmy upeeee zeru a ty knizky znam nazpamet, proste fakt nej... *14* *14* ......moc, moc ho lawuju... *14* *14* Skoda jen ze je taaaaak daleko.... *9* *9* *9* -
-
Re: Lawuju mooooc, mooooc....!!!
AHa... Takže kdyby nebyl tak daleko a bydlel by přímo vedle vás, tak bys k němu přišla a řekla mu: I LOVE YOU!
To by bylo trochu trapný...
-
-
naj krasnejsi chalan
dan ja najuzasnejsi chalan...je skvely *14*
je krasny *14* a je.....proste brutalny chalan!!!!!!!!!!!! *14* -
gggg
ON JE TAAAAAAAAAK SEXYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYY YYYYYYYY avim jeho adresu!!!!!!!!!!!!! -
-
Re: gggg
neznáš dannyho adresu ,pokud jo napiš jí na tuhle webowku moooooooooooooooooooooooooooooc jí chci *14* *14* *14* *14* *8* *8* *8* *8* *8* *15* *15* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
-
-
......
dan je najlepsi chalan na svete....je uplne super a naj ... *4* !!!!!!!!!
je krasny *14* !!!! uzasny totalne super *15* aaaaaaaaaa....ja ho zboznujem cmuki *14* -
je fakt moc moc hezký
-
Hello! I'm Emma Watson. You have got a truth knock off with Daniel is super.Bye bye ducks. EMMA
-
-
Re: WTF
Im sure you are not Emma Watson *1*
-