-
I love Dan Radcliffe!!!!!!!!
-
Je skvělej
Role Harryho mu sedla jak ušitá,nedovedu si představit,že by to hrál někdo jiný,je skvělej.A komu se Daniel nelíbí,ať si leze na svoje stránky a tady nesmrdí. *4* -
Tak když ten e-mail máš.TAk se o něj rozděl. *4*
-
Danova výška
Zajímalo by mě jaký inteligent jsem napsal že dan měří 173cm když to není pravda všude píšou v novinách i Dan v jednom rozhovoru říkál 165Cm tak bych byla moc ráda kdybyste to tady opravili díky. *4* -
-
Re: Danova výška
daniel měří 173 cm a né 165cm je to napsane všude(http://www.osobnosti.cz/,htt p://www.csfd.cz/herec/2073-daniel-r adcliffe/ i na natu) *1* *1* *13* *13* *15* *15* -
-
jak může mít 173 když je menší než Emma Watson která má 168 ??!
má 165 všude to píšou :-) *6* *9* *3* *3* -
Re: Re: Danova výška
NN vážně měří 165..cm *3*
-
-
Re: Danova výška
nauč se česky:-D -
-
Ty se nauč česky vole!
-
-
-
*14* si krásný a moc Tě miluju *14*
-
-
Harry
Dan je uplně k sežrání *14* *14* *14* mam od něj podpis a děsně ho miluju nejhezčí byl v ohnivim poháru ta mu to nejvíc slušelo.I love you Dan *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *4* *4* *4* *4* *4* *14* *14* *14* *14*
-
-
ja ho mijuhu *14* tak mi ho deber te *13*
-
=(
moc mě mrzí že Harry Potter a Relikvie Smrti je poslední díl!!
Mám HP moc ráda strašně mě to baví a sleduju to už od malička a jako 7 díl poslední?? Fakticky je to škoda!!!!! *9* *9* *9*
P.S.-Nejlepší je Rupert Grint (Ron Wisley)
*14* *14* *14* -
-
Re: =(
Jn taky nechci konec :/ :(
PS: Jo jo Rupert je nejlepší !! *3* -
Re: =(
to stebou musím souhlasit jak s HP,tak i s Ronem! *1*
-
-
nevíte náhodou jestli má sourozence? Nikde jsem se o tom nedočetla *9*
-
ahoj
*3* ahoj máte rádi herryho a hermionu
nebo rona *15* *7* -
-
Re: ahoj
hrozně miluju dannyho a nesnáším rona *14* *14* *14* *14* *5* *1* *1* *14* *14* -
Re: ahoj
máte *3*
-
-
Daniel Radcliffe je dobrý herec,akorát má takový dost křečovitý úsměv.Nejlíp mu sedí horory a filmy,které se odehrávají ve 30. a 40. letech minulého století.Zatím ve všech filmech vypadá pořád jako Harry Potter i se tak v těch filmech chová.Zatím se jeho role hodně podobají Harrymu Potterovi,ale jeho další role jsou stejně zajímavé jako Harry Potter.Uvidíme,jak dlouho mu to herectví vydrží.Zatím mu to jde skvěle