-
daniel je super!
-
Julia je nekonečno-krát lepší kniha než Harry Potter.H.P. je dost ubohej.
-
Daniel je nejlepší mám ráda jeho filmečky nebo-li Harry Potter a..... 4.díl se jim fakt povedl je úžasnej tam je nejvíc sexy
-
birthday
všechno nejlepší danieli!!!:)...at se ti daří!!!a at natočíš ještě hodně filmůů:),..a v HP a princ dvojí krve si byl skvělej:)jen tak dál:) -
kachnicka
Harry je jen muj malej kocourek strasme ho žeru -
dan
Já nechápu, proč tady někdo píše, jak moc ho miluje a jak je dobrý v posteli. Nikdo to nemůže vědět, jelikož je ještě panic. Takže ty, které se třeba vydávají za Emmy, tak do ní máte daleko. A to by byla fakt velká náhoda, kdyby se tu Emma, na tyto stránky dívala. Mě se taky líbí, ale já vím, že by se neobtěžoval s nějakou holkou z česka. Takže si ty keci nechte a svoje výmysly si taky nechejte pro sebe. Protože na ně tady není nikdo zvědaví. Jo a kdyby náhodou se vám dan ozval, tak to nezapoměňte hned napsat. *13* -
Daniel♥
On je nejvíc úžasnej .. ♥ Nejvíc krásnej ♥ -
-
Re: Daniel♥
Je uplně užasnej já ho miluji :)) -
Re: Daniel♥
Máš pravdu je k sežrání!!!!!
-
-
miluju tě!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Je úplně úžasnej a proto je mi fakt líto,že se v Praze nebude natáčet Harry Potter *16* *16* *16* !!!!!!! *10* *10* *10* !!!!!!!! *5* *5* *5* !!!!!!!!! *8* *8* *14* *14* *14* *4* *4* *4* *14* *14* -
Daniel Radcliffe
Je to prostě super Harry!!! *14* *4* *3* *14* -
Mladý talent
Daniel je vskutku dobrý herec,dříve jsem film s Harry pottrem nenáviděl,ale ted se mi docela líbí,at se mi líbí nebo ne,je opravdu jedinečný a brilantní.Knihu jsem nečetl,ale filkmů s Harrym jsem viděl už 5.