Přejít na výpis diskuzí

Daniel Radcliffe

OSOBNOST 31.12.2006 
631 příspěvků
Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • harry

Daniel je naprosto súpa herec.Nejlepší je knížka Harry Potter a ohnivý pohár,princ dvojí krve a určo bude super relikvie smrti
    *13* *3*
  • Bella.ku
    Je hezkej ale fakt mu to sluší v Harrym Potterový
  • skryté kouzlo

Dřív se mně hrozně moc líbil ale teď sem si ho asi trochu okoukala.Ale stejně furt patří mezi moje oblíbené herce.
    Na Danovi se mi líbí že není nějaký typický krasavec(jako třeba Leonardo Dicaprio nebo Brad Pitt kteří mají vyloženě hezkou tvářičku od mala)ale stejně v sobě má něco že dokáže člověka okouzlit(nebo alespoň mě určitě) *14* Tak mu přeju hodně dobrých filmů aby ho všichni neznali jenom jako Harry Pottera. *13* Jinak fakt fakt moc úžasnej *14*
  • Velmi sa mi pači tvoj film Harry Potter ja som to pozerala každe piatky a nedele a pozerala som ho celi, ani raz som nevinechala ani jeden diel najviac sa mi pači Harry Potter a kamen mudrcov alebo Harry Potter a vezen z askabanu
  • roselafendo

Vše nej

Danovi přeji k narozeninám všechno nejlepší! *4*
    • Re: Vše nej

máš recht ja taky *14* *4* *14* *14* *14* *14*
  • Harry Potter je fakt nejlepší

Mě se moc líbí Harry Potter a vůbec Daniel Radclife.Je to nejbáječnější herec na světě.
  • Je fajn týpek

Přečetla jsem všechny díly Harryho Pottera,ale filmy jsou o hodně lepší.Hlavně kvůli tomu že tam hraje Daniel.Je hrozdně hezkej a jsem rozhodnutá že se přestěhuju do Londýna a budu doufát že se s ním někdy setkám.Vím že to zní směšně,ale je to můj velký sen.
    • tak co po deseti letech uz si ho videla?
  • oU jsi sexy chlap,a věřím že tak budeš sexy až do smrti *14*
  • Jsi vazne sexi a supet herec
  • Happy B-Day Daniel ! You are best ! *14* *14* *14*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší