-
Podle mě je to úžasnej a krásnej :33 herec..A takový ty komentáře typu že je to ubožák,že nic nedokázal aj.. Si strčte doprdele za tich 10 let toho dokázal víc než my všichni dohromady..Ti co to tu zveřejňujou by se měli nad sebou zamyslet ... Jojo mokrá 13 A víte co aspoň mám rozum a v hlavě to mám srovnaný *3* *4*
-
-
Souhlas s tebou !!
-
-
Dan je můj vážně nejoblíbenější herec ^^ Opravdu ho 'miluju' ^^ (V životě jsem s ním nemluvila, možná **pláče** ani nebudu, ale je to tak; zvláštní, že?) Nejsem jen mezi těmi 'dětmi', co viděly všechny Harry Pottery a už jsou 'upá mrtě nejvíc faninky'. Viděla jsem i všechny jeho ostatní filmy (Prosincové kluky zbožňuju, nemaj chybu ^^), zbožňuju ten muzikál, ve kterém hraje, i když jsem ho bohužel neměla a nebudu mít možnost vidět naživo - videa ale mluví za vše (Máte špatnou náladu? Pusťte si Company Way nebo Brotherhood of Man!).
A jak to tady čtu... docela závidím těm, co si můžou dovolit jen tak jezdit do 'Anglije' "jen" (nemyslím to tak, Dan nikdy nebude 'jen' Dan) kvůli Danovi (zvláště když je teď skoro rok v New Yorku)... A taky si prosím uvědomte, že si tohle nikdy nepřečte, takže nemá moc cenu sem psát rádoby-angličtinou, jakkoli je to sladké. *3* -
-
Naprosto s tebou souhlasím. O něčem, jako je setkání s ním, si můžeme leda tak nechat zdát, ale i sny jsou krásné. *5*
-
-
happy birthay
všechno nejlepší hlavně hodně štěstí,zdraví atd... *1* -
Pro vymaštěné a mladé fanynky mám novinku že jestli chcete anglicky vyjádřit že KLUK je hezký, používá se handsome (hendsam) a ne pretty. Další zpráva je pro starší avšak i tak jeho vzhledem ošálené že mám jeho adresu tak mi dyžtak můžete napsat na e-mail, ačkoliv si nejsem jistá jestli vám bude ochoten odepsat. Nejlepší budete mít když si najdete SVÝHO kluka v ČECHÁCH a o Radcliffovi jen tajně snít čímž se neztrapňovat na veřejnosti. *7* *5*
-
Narozeniny
Hodně štěstí,zdraví,lásky a spokojenosti do dalších let..!!! K tvým krásným 21-narozkám,Dane..!!! *14* *14* *14* -
miluju tě
Všechno nejlepší brouku *1* *14* *14* -
prani
I kdyz moc dobre vim ze to cist nebude i tak chci poprat vse nejlepsim k 21. narozeninam *14* *15* -
dan má velký herecký talent!!!! *1* *14*
-
happy birthday
všechno nejlepší, hodne stesticka, zdravicka a hodne stesti v kariere *4* *4* *4* -
miluuuuuuuuuuuuuuuuuuuju tě
jseš nejlepší herec za celý půl století *14* *14* *14* *14* *14* *4*