-
I IOVE YOU DANIEL
Daniel je nejlepší, užasnej,nádherné hrozně ho zbožnuju!!!!!!!!!!!!!!!!!! *14* *4* *14* *14* *14* *14* *4* *4* -
Čaute dokážete si představit že by Harryho hrál třeba Rupert :D já teda ne ... :D
-
Milujitě
Je to užasnej kluk!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! -
-
Re: Milujitě
Mas pravdu!!!!! Akorat je skoda ze bydli v Angii!! ze jo
-
-
Doufám Danieli že není pravda co tam o tobě píší jinak ses nám všem zhnusil!!!!!!!! *13* a já věřím že ne nejsem taký nechutný bulvár !!!! *3*
-
Daniel je nejhezčí!!! *14* *14* *14*
-
-
Ano je nejhezčí *14* *14* *14* !!!
-
-
Dan - Harry
ahoj fanoušci ... Musím se přiznat že se mi Dan moc libi a nefim co k němu citim ale my všichni by jsme si měli uvědomit koho vlastně milujeme ... je to Dan a nebo Harry ??? *7* papa *14* -
-
Re: Dan - Harry
jsou to oba *10* *10* *10* *13* *13* *13* *13* *5* *16*
-
-
harry
Ahoj hledam foto nebo tapetu harryho prosim napiste mi na tento e-mail:malkovawendy@seznam.cz.MOCKY DEKUJU *4* *1* *3* *15* *5* -
Daneček
Ahojky Danečku!!!!!!!!!!!!!! Mám tě moc ráda a už se těším na 6 a 7 díl Harryho!! Doufám že budeš točit až do konce jinak to nebude ONO!!!!!!!!!! Jsi skvělí, krásný, úžasný, báječný.....atd. MILUJI Tě!!!!!!!!!!!!! -
jo jsi super ty jsi můj nej nej nej herec chtěl bych tě vidět na živo pěkně si hrál harryho pottera jsi fantastický njsuprovanější herec.
-
nejlepší :)
Dan je prostě naprosto úžasnej kluk a herec *3* žeru hoooo *14*