Přejít na výpis diskuzí

Daniel Radcliffe

OSOBNOST 31.12.2006 
631 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • I IOVE YOU DANIEL

Daniel je nejlepší, užasnej,nádherné hrozně ho zbožnuju!!!!!!!!!!!!!!!!!! *14* *4* *14* *14* *14* *14* *4* *4*
  • Čaute dokážete si představit že by Harryho hrál třeba Rupert :D já teda ne ... :D
  • Milujitě

Je to užasnej kluk!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    • Re: Milujitě

Mas pravdu!!!!! Akorat je skoda ze bydli v Angii!! ze jo
  • Doufám Danieli že není pravda co tam o tobě píší jinak ses nám všem zhnusil!!!!!!!! *13* a já věřím že ne nejsem taký nechutný bulvár !!!! *3*
  • Daniel je nejhezčí!!! *14* *14* *14*
    • Ano je nejhezčí *14* *14* *14* !!!
  • Dan - Harry

ahoj fanoušci ... Musím se přiznat že se mi Dan moc libi a nefim co k němu citim ale my všichni by jsme si měli uvědomit koho vlastně milujeme ... je to Dan a nebo Harry ??? *7* papa *14*
    • Re: Dan - Harry

jsou to oba *10* *10* *10* *13* *13* *13* *13* *5* *16*
  • harry

Ahoj hledam foto nebo tapetu harryho prosim napiste mi na tento e-mail:malkovawendy@seznam.cz.MOCKY DEKUJU *4* *1* *3* *15* *5*
  • Daneček

Ahojky Danečku!!!!!!!!!!!!!! Mám tě moc ráda a už se těším na 6 a 7 díl Harryho!! Doufám že budeš točit až do konce jinak to nebude ONO!!!!!!!!!! Jsi skvělí, krásný, úžasný, báječný.....atd. MILUJI Tě!!!!!!!!!!!!!
  • jo jsi super ty jsi můj nej nej nej herec chtěl bych tě vidět na živo pěkně si hrál harryho pottera jsi fantastický njsuprovanější herec.
  • nejlepší :)

Dan je prostě naprosto úžasnej kluk a herec *3* žeru hoooo *14*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit