-
HAPPY BIRTHDAY!!!!!
Všechno nejlepší Danielovi!!! Je perfekt ní herec a o tom mě přesvědčil nedavno na premiéře HP a princ dvojí krve. Přeju mu at se zdaří oba dva díly sedmého dílu přinejmenším, jako princ dvojí krve. A pak ať už se konečně odprostí od čaroděje z bradavic a začne si konečně vlastní dospělou kariéru!!!! Mám ho moc ráda!!!! Ať se ti daří! -
-
Re: HAPPY BIRTHDAY!!!!!
Taky přeju všechno nej a hodně štěstíčka *4*
-
-
Happy 20th birthday!
Všechno nejlepší, Dane, ať seš pořád tak dobrej herec a člověk, jakej seš. A pořádně to oslav! *3* *14* -
Ta dvacítka..
Mooooc Ti gratuluju k tvým 20.narozkám..Ve filmu HP 6 jsi byl bezvadnej,ale ty jsi byl bezvadnej ve všech dílech..Ještě jednou Ti moooooc gratuluju..Jsi super herec a doufám,že budeš mít ještě mnoho dalších úspěchů.. *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
Mne by jenom zajímalo, zda lidé, kteří tady všechny okolo uráží je znají i v osobním životě. To, že vám nesednou ve filmech, je Vaše věc, ale to ještě neznamená, že na všechny budete jenom kydat hnůj. Když jste v podstatě sami nic nedokázali, jenom otvírat zobák na internetové diskusi ... *7*
-
harry
Harry Potter je nejlepší film ještě lepší s danielem bez něj by to nebylo ono je fakt suprovej a krásnej a všechno nejlepší sice opožděně ale přece *3* *14* -
-
Re: harry
videla jsem Dana v anglii ted o przadninach sel s Emmou umim anglicky takze jsem rozhovor prelozila Emma Danovi nadavala at uz konecne podepise tu smlouvu a upise se harrymu do posledniho dilu.po pravde nvm jak by to udelali kdybi odmitl hrat dal -
-
Re: Re: harry
Tak udělat to jde vždy nějak *4* Ale bez něho by to už prostě nebylo ono *4* -
no to určitě -
jasny
-
-
-
dan
je to fakt cool týpek *14* *14* *4* *5* -
Je úžasnej!!!!!
-
tak hele co jste dokázali vy? jenom mu závidíte,že je krásný a kdo ví co ještě.Sami nic neumíte.Dělejte něco jiného,než jenom závidět druhým.
-
jo jsi suprrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
-
*9* *15* *15* Tak to je fakt hustý *15* *15* *9* *9*