Přejít na výpis diskuzí

Daniel Radcliffe

OSOBNOST 31.12.2006 
631 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • je to pravda???

ahojky lidičky .mám takovej problém...psali v BLESKU ,že prej DAN je teplej.je to pravda??? moc,moc,moc prosím o odpověd *9* *9* *9* *9* *9*
    • Re: je to pravda???

Bulvár je prostě bulvár!
      Nevěř všemu co píšou v novinách. *3*
    • Re: je to pravda???

never tomu je to pitomost noviny toho nakecaj nemaj totiz uz o cem psat tak si vymislej tak si spomen treba na ritu holoubkovou nenechala harryho na pokoji a ja bych rekla ze to jako priklad staci novinari jsou uplne stejni pisou jen to co sami vydi ve sve hlave vyfoti nekoho slavniho a pak to pouzijou proti nim. *4* *4*
  • PIŠTE VÍC!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

PIŠTE
  • Dan je super třída
  • Dane I love youuuuuuuuuuuuuuu

Hello Daniel, How are you?I'm fine,thanks! I wery love becouse you very pretty boy! :-)! YOU ARE BEST BOY!
  • Miluju te

I love you
  • daniel

tyto všechny film jsou prostě super a líbí se mi ti všechni herci takže kdybyb tady byla anketa tak hlasuji ale líbí se mi danieleee
  • Právo na názor

Pravdou je, že každý má nárok říci svůj vlastní názor, ať je jakýkoliv. Pravdou je, že Dan je krásnej kluk, i když mi na něm vadí ty cigárka. Ale je to pouze jeho věc, jestli hulí či ne. On bude mět rakovinu plic. *16* Ačkoliv nechápu, co šeci na tom kouři *13* *9* *9*
    • terezxd

Re: Právo na názor

Hele, ne že bych si nemyslela, že kouření je dobrá věc, ale vzhledem k tomu, že sama kouřim, vím, jaký to je. a to, že bude mít rakovinu plic - to absolutně není jistý - i ty, když nekouříš, ju můžeš mít, on může celej život prožít bez jedinýho problému. *5*
  • Hello

Hello Dan.You are super actor and nice boy =).I wish you only good luck.!!!
  • baluska1

england

Vím že mi to nebudete věřit,ale setkala sem se v Angliji s daniel radcliffe,Emmou Watson a Ruprtem greenem,mám i jejich podpisi fotky,a chvilku sem si s nimi povídala,ten den sem mněla zrovna narozky,tak mi dan a ruprt dali pusi,fakt úža setkáni *14* *14*
    • nik011

Re: england

boze ty tak kecas
    • parket..a

Holka, ty seš dobře jetá *1*
      takže to vezmeme postupně *1* :nepíše se v Angliji, ale Anglii (tohle může napsat fakt jen totální vypatlanec), Rupert je Grint a ne Green(to sis přečetla někde v Blesku ne? *1* ) , pusy jsou s tvrdým Y, stejně tak jako podpisy a měla se píše takhle a ne MNĚLA! (tak ono nám to dokonce nechodí do školy! *15* )
      Jo a ještě by sis měla zopakovat, jak se píšou čárky
      No a v neposlední řadě se nauč nelhat, tohle ti fakt nikdo nesežere.Pochybuju, že by ti Rupert a Dan dali ty pusy dobrovolně, protože by pak od tebe mohli něco chytit-třeba inteligenci, co? *1*
      • Re: Re: england

Hey tak to si napsal/a fakt skvěle..!! *1* to mě ani nenapadlo že by někdo mohl takhle hnusně lhát..!! *9* no a jinak chci napsat že film Harry Potter se mi strašně líbí!! Jo a prosímtě neopravůj ten text jestli tam najdeš nějaké chyby!! děkuju *14*
    • Re: england

nie su dôležité reči ale fotky a podpisi!!!!!!!!!! *7*
    • terezxd

jo a "pusi" se píše s tvrdým Y. když ani neumíš česky, tak jak sis s nima mohla popvídat anglicky?....to nééé, podle tebe asi uměli česky co?... *5* *1* *3*
    • terezxd

hoooolka, ty seš pěkně v prdeli co?.. *1* *1* *1*
    • kikkim

jj jasně !! Tak to nevím ským ses setkala,ale pěkně kecáš,jinak bys alespoň uměla napsat Rupertovo jméno!Nejmenuje se totiž Green,ale Grint.Pěkně kecáš
  • Dan

Hello,Dan how old are you?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit