-
Nejlepšíí
vždycky byl a bude pro mě ten nejlepší herec...Harryho Potera mám strašně ráda a sou to ty nejlepší filmy...a nevím proč se o něm už skoro nikde nepíše...vždycky to byla hvězda a tedkom skoro vůbec...někdy možná vidím v časopise o něm zmínku, ale už né tolik jako kdysi...tak sem prosím chodtě protože on je vážně Cool a myslím že by si zasloužil více fandů ne?? *4* -
-
Re: Nejlepšíí
tedka až bude ve čtvrtek premiéra tady v ČR tak se zase začne neboj:)a přesně:)je a vždycky bude nej:)
-
-
Daniel Radcliffe je naj na svete ale az po LEONARDOVI DICAPRIOVI ale aj dana milujem *14* *14* *1*
-
Všechno nej k svátku Dane!!!:)
-
Daneček
Danielek je ten nejkrásnější,nejlepší,nejrostomilejší tvoreček na světě a mám ho moc moc RÁDA holky...=))) ! ! ! -
Jo holky málem sem ZAPOMĚLA!!!!!!!! Jestli chcete vidět další fotečky Danečka,které nemají tady na osobnostech..tak si najeďte na WWW.PROFIMEDIA.CZ -v pravo je vyhledávání osobností tam Danečka napište...sou tam skvělý fotečky(aj tý krávy Watsonový...)jestli budete chtít pokecat tak mi napisejte...papa
-
love
love me tender, love me sweet................. 54554 -
daniel
prosim sežeňte mi adresu daniela radcliffa prosssim -
To mysliš jako MĚ???(Barčo?)tak jestli TY chodiš s DANYM tak já su prezident USA!!!!!!!! hahhahahahahahahahahahahahahahahahahaha=))))) ! ! jo a AMERIKA se píše měkké Í !!!! "ach ten češtin...."
-
Radcliffa teda vubec nemusím a nechápu, jak můžete takové lidi uznávat?
-
-
Nie si sám tiež ho moc neobľubujem.
-
Koho ty vlastně uznáváš ty v*le?
-
-
jo a sem ADULKA né ANDULKA jasný!?ani číst neumíš...Tebe by si Daneček TĚŽKO všiml....o velkých prázdninách letím do USA za rodinou,kterou sem ještě neviděla..uplně se už těšim...papap