Přejít na výpis diskuzí

Daniel Radcliffe

OSOBNOST 31.12.2006 
631 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • _fans_niki_

Nejlepšíí

vždycky byl a bude pro mě ten nejlepší herec...Harryho Potera mám strašně ráda a sou to ty nejlepší filmy...a nevím proč se o něm už skoro nikde nepíše...vždycky to byla hvězda a tedkom skoro vůbec...někdy možná vidím v časopise o něm zmínku, ale už né tolik jako kdysi...tak sem prosím chodtě protože on je vážně Cool a myslím že by si zasloužil více fandů ne?? *4*
    • Re: Nejlepšíí

tedka až bude ve čtvrtek premiéra tady v ČR tak se zase začne neboj:)a přesně:)je a vždycky bude nej:)
  • Daniel Radcliffe je naj na svete ale az po LEONARDOVI DICAPRIOVI ale aj dana milujem *14* *14* *1*
  • Všechno nej k svátku Dane!!!:)
  • Daneček

Danielek je ten nejkrásnější,nejlepší,nejrostomilejší tvoreček na světě a mám ho moc moc RÁDA holky...=))) ! ! !
  • Jo holky málem sem ZAPOMĚLA!!!!!!!! Jestli chcete vidět další fotečky Danečka,které nemají tady na osobnostech..tak si najeďte na WWW.PROFIMEDIA.CZ -v pravo je vyhledávání osobností tam Danečka napište...sou tam skvělý fotečky(aj tý krávy Watsonový...)jestli budete chtít pokecat tak mi napisejte...papa
  • love

love me tender, love me sweet................. 54554
  • daniel

prosim sežeňte mi adresu daniela radcliffa prosssim
  • To mysliš jako MĚ???(Barčo?)tak jestli TY chodiš s DANYM tak já su prezident USA!!!!!!!! hahhahahahahahahahahahahahahahahahahaha=))))) ! ! jo a AMERIKA se píše měkké Í !!!! "ach ten češtin...."
  • Luky1987
    Radcliffa teda vubec nemusím a nechápu, jak můžete takové lidi uznávat?
    • Nie si sám tiež ho moc neobľubujem.
    • Koho ty vlastně uznáváš ty v*le?
  • jo a sem ADULKA né ANDULKA jasný!?ani číst neumíš...Tebe by si Daneček TĚŽKO všiml....o velkých prázdninách letím do USA za rodinou,kterou sem ještě neviděla..uplně se už těšim...papap

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit