-
Je to pěkný ču.ák,a stojí za hov.o..... *11* *10* *13*
-
ha no tak to promiň ale musím ze smát.Oline jestliže přepínáš když tam je takáč to s dost trapnej no ale všichni co kritizujete omg vždyť dělá zprávy vadí?! zkuste tam jít samy!!!( radši ne nezvládli by jste to)
-
náhodou mi přijde fajn *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
-
Aj tak se nám tu další kritik zakecal do toho ani nevíš jak těžký je pracovat v telce tome tome tome občas bys měl přemýšlet stávat v 6 rano by se ti asi nelíbilo....pusobíš zvláštně nepřirozeně no spíš jak hlupak nech si ty kecy pro sebe *11*
-
JO LEPŠÍ TELEVIZE JE Nova k čemu Čt24 víte proč je lepší nova protože dávaj ordinaci a ulici
-
Často kladete otázku diskutujícím:"Jaká je vize do budoucnosti?"
Spravedlivá a optimální společenská uspořádání jsou zákonitou budoucnosti lidských komunit!
Společenské problémy maji být řešeny spravedlivě a optimálně, nemají být řešeny ani pravicově, ani levicově, ani jen pro jakoukoliv skupinu lidí, ale pro všechny. Přispějete k tomu?
Další náměty k tomuto jsou na:http://spravedliva-spolecnost.webnode.cz -
no tak lidi diť je v pohodě *14* *14* *14* *14* *14* *14* je to normální člověk a kdo mu nadává tak neni člověk co kdyby takhle nadával vám ??to by se vám nelíbilo... *3*
-
Super moderátor :) nevím jak vy ale já ho mám ráda :) *4* *4* *4*