-
ahoj
oh ano.. coby Romeo byl neodolatelný.. *15* -
Je to ten nej herec! Nedávno jsem byla na hře: Cesta kolem světa za 80 dní a ta jeho role byla fantastická! Super *3* *3* *3*
-
:D
Když jsem ho prvně viděla v televizi, nevěřila jsem vlastním očím. Musela jsem k televizi přivolat svou matku, aby mi potvrdila, že je to on. Zmátlo mě hlavně to, že ho předabovali(chápu, zřejmě byla potíž v opavském "krátkém" zobáku).
Kdysi jsem chodila s Danem na stejnou základku a bydlela kousek od něj a pro mnohé holky z naší školy a z okolí sídliště to byl idol(můj ne, ale nemohu mu upřít, že je to sympaták). Takže vidět najednou v televizi někoho, koho vídáte roky skoro denně, je to trošku šok. Ani jsem netušila, že studoval herectví.
Ale přeji mu hodně úspěchů a ať tu naši Opavu taky hezky proslaví :D i s Michalem Stalmachem :). Určitě na to oba dva mají a bude příjemné vídat v televizi známé tváře :). -
Já jsem si šla po vystoupení: "Tři mušketýři" pro podpis a on si se mnou povídal. On je FAKT sympatický... Pořád jsem se na ten podpis dívala a vzpomínala na toho úžasného a hezkého herce. Doufám, že se s ním ještě potkám...
-
Nevíte náhodou v jakých představeních hraje nějakou viditelnou roli? Chtěla bych na to jít...
-
-
D'Artagnan aneb tři mušketýři
-
-
Na té profilovce nevypadá ani zdaleka tak hezký jako ve skutečnosti.
-
Nevíte náhodou v jakých představeních hraje nějakou viditelnou (nepřehlédnutelnou) roli? Chtěla bych na to jít...
-
-
Ahoj,tet' jsem byla ve čtvrtek na něho v Slezském divadle Opava, na představení D´Artagnan aneb tři mušketýři, hrál hlavní roli,je strašně pěkný a představení doporučuju !!! Zasmějete se a uvidíte ho,doporučuju přední řady .. :)
-
-
tento herec je kámoš od mého bratra takže taky už je to skvělé *5*
-
nevíte někdo jeslli je ženatý a má rodinu. Petra
-
-
Ano je ženatý a má dítě :-)
-
-
Příspěvek
Velmi talentovaný herec se smyslem pro humor. *3* V divadle hraje velmi profesionálně.Alespoň v Opavskem divadle mi to tak připadalo *15* Jen tak dal.Těším se na další vystoupení *4* -
-
Re: Příspěvek
jj mam taky jsem ti to chtěla už navrhnout *1* moje icq: 399-356-418
-