-
ahoooj
s tim jenom souhlasím *3* v divadle mu to jde opravdu výborně.... jako Romea ho zna každy *1* ... a nejen to,na nejaké zabavě (paleni čarodejnic) to umi taky pekne rozjet *3* *3* *1* *1* .. jen tak dalé at se máme na koho divat divadle *3* *1* -
-
Re: ahoooj
no to věřím že to dokáže rozjet ale ja sem se s ním prozatím ješte osobne nevidela.Jen parkrát v divadle *1* ale je to fakt borec *5* :D -
-
Re: Re: ahoooj
Ahojky.. jsme asi jediné co tu pisem... *1* .. mužu se zeptat kolik ti je ?? *3* -
-
Re: Re: Re: ahoooj
Ahoj to jo no no je mi 15 a tobě? :D *3* -
-
Re: Re: Re: Re: ahoooj
ahojky.. mi ted bude 17.. na jakou chodís skolu?? *7* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: ahoooj
hele tohle není moc dobre si tu povídat v diskusi :D máš icq? můžem pokecat *15* -
Re: Re: Re: Re: Re: ahoooj
no ja chodim na otickou.říkám to jako naprosto oběktivní nezúčastněná třetí strana bez jakýchkoliv osobních zájmů, ale proč te to zajímá? *3* *7* *15* a kde chodíš ty?
-
-
-
-
-
-
Daniel
Skvělý herec, viděla jsem ho v Romeovi a Julii, V poprasku i v pověstech. A navíc si mě on a jeho kámoši jednou všimli, když jsem byla v té kavárně za divadlem a oni tam taky přišli po představení. Sympaťák. -
Ahoj
*14* *14* Je krásnej toje totiž muj manžel jemi taky 26 jsme manžele potkali jsme se ve školce v 5 třídě jsme spolu už začali chodit *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
-
Asi těžko... Bude se ženit až za chvilku. A nelži!!! *6* *10* *10* *16* *16*
-