-
Vážená paní JUDr. Drtinová buďte tak laskava a nechte si někde vysvětlit skutečnost, že v ČSSR, ČSFR a ani v ČSR nikdy nebyl komunismus. Jeden by předpokládal, že akademicky vzdělaný člověk a navíc s právním vzděláním takovou zásadní věc ví.
S úctou tentady -
Z Britských listů:
Zpravodajství České televize je krvavou ranou na české mediální scéně. Je urážkou českých občanů, kteří ho musejí za své peníze sledovat. Výše uvedený rozhovor s Danielou Drtinovou v Reflexu je jen dalším malým kamínkem do celkově deprimující mozaiky. -
Koukal jsem na tu ženskou a to konkrétně na rozhovor ze Sládkem. To je prostě paní Drtinová a v žádném případě to není moderátorka. Její naprosto nevhodné chování, tupost a nevzdělanost je strašná. Je to vůbec možné, že se do televize dostane takové nemehlo?
-
poslat ji do Calais aby se dosytosti nabažila uprchlíků, nic jiného si nezaslouží....
-
Zajímavé na rozhovoru s p. Humlem je hrozba či snaha po zastrašení. Tedy tentokráte se nespokojuje s využitím retorické převahy k zesměšnění, ale přímo asi z pověření určitou strukturou hrozí zákonem a tedy i soudem. Inu zřejmě opět budou nekonformní lidé sankcionováni. Jen tak pro zajímavost ona sama nepředložila jediný důkaz pro oficiální stanovisko. Rovněž stojí za pozornost dohad, kdo pí Drtinovou živí .CFW
-
Dobry den pani Drtinova, je to od vas dost troufalle skakat do reci panu dr. Pirkovi a vyslychat ho jako skolaka. Zkuste si, prosim, porovnat odpovednost kazdeho dne vas a vase hosta, ktery zcela bezelstne vyda na pospas vasim spekulacim? Na co muzete byt hrda ? 5L4
-
-
Paní Drtinová skáče do řeči velmi ráda a to vždy, když host řekne něco jiného než ona chce slyšet. Nemám na mysli odbíhání od tématu, to by se dalo samozřejmě pochopit. Jejím úkolem je ovlivnit myšlení diváka. Proto to vnucování svých spekulací.
-
-
Paní Drtinová, dnes prvně jste mne překvapila naprosto pro Vás nezvyklým kladným přístupem k hostovi, jímž byl mnou obdivovaný José Cura.
Nesleduji pravidelně Váš pořad z častého důvodu nesouhlasu s Vašimi názory, taky způsobem, kterým debaty s hosty vedete, protože jsem jednou tak stará, než Vy a nevychovanost, arogance, uštěpačnost a drzost byly nám zakazovány.
Dnes jste mně vyrazila dech - taky blahopřeji k Vaší španělštině. Kéž by novináři zůstávali slušnými lidmi i při nesouhlasných rozhovorech. -
Když vás vidím na obrazovce, okamžitě přepínám. To se nedá.Z3T
-
Měl jsem možnost párkrát vidět pořad DT - Drtinová, Veselovský, a musím dodat, že jsem byl překvapen. Pan Veselovský je z této dvojice, aspoň pro mne "normálnější", jako moderátor dokáže být přeci jen profesionálnější. Co se ale týká paní Drtinové, je těžké formulovat. Velmi nepříjemná moderátorka, která nezapře určitý směr svého uvažování a cokoli by směřovalo jinam či byla by řečena fatka protistranou, která ji nesedí, okamžitě se snaží uhnout jinam a nepřipustit jinou možnost. Jednoduše řečeno, co se jí hodí to je v pořádku, opak okamžitě odmítá.
Velmi jasný osobní postoj ukázala v debatě s p.Humlem. Její moderování bylo naprosto neprofesionální a snažila se za každou cenu p.Humla ztrapnit, neměla zájem s ním vést upřímnou debatu na dané téma. Je to můj názor, p.Drtinová není objektivní a měla by odejít. -
Nebála se politiků, kteří nebyly ve vládnoucí straně. Topolánkovi, Kalouskovi lezla do riti, teď bude hledat nového nepřítele.Vůbec nepostřehla, že její oblíbená modrá strana je na zrušení!Je trapná a kdo
ji obdivuje, co myslíte? Nečas s Nagyovou ji mohli v jejím pořadu vysvětlit levárny atd.Škoda, nějak ji to v té hlavičce přeskočilo.Reflex na ni čeká §§§§!