Přejít na výpis diskuzí

Daniela Drtinová

OSOBNOST 23.1.2011 
76 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Tedy paní Drtinová nesleduji Vás, zhlédnul jsem toto video (http://video.aktualne.cz/dvtv/nejsem-rasista-media-se-vrhaji-jak-zurivi-psi-na-kazdeho-kdo/r~7cde93beda5e11e593630025900fea04/) náhodou a jen proto, že mi odkaz na něj poslali přátelé - jako odstrašující příklad vás jako člověka(?), který se veze na vlně o které si myslí, že je mainstream, jako odstrašující příklad Lügenpresse...Jsem přesvědčen, že kdybyste žila v době Kristově byla byste horlivým zastáncem jeho ukřižování, jsem přesvědčen že r. 1415 pokud byste rozhodovala na kostnickém koncilu byl by jan Hus před upálením ještě vydán na mučidla, jsem přesvědčen že si nijak nezadáte s Karlem Trudákem, Jurajem Vieskou, Josefem Urválkem...Ludmilou Brožovou-Polednovou a a o doktorce Horákové by jste v dané době rozhodla stejně jako oni. Je to hrůza Vás poslouchat. Plně se ztotožňuji s názory dříve uvedenými, že jste rozhovor vedla tendenčně, bez použití jakýchkoli relevantních faktů, jen papouškuje neustále svoje domněnky a představy a ty za fakta vydáváte. Kdokoli, kdo se odchýlí od Vašeho mainstreamového" názoru si podle Vás zaslouží obecnou dehonestaci - což se plnou parou snažíte realizovat. Hrůza. Asi považujete ostatní lidi za přitroublé a jste přesvědčena, že mimo Vaše nesmysly nejsou schopni dopídit se jiných informací. Jak ubohé. Než příště opět začnete dštít oheň a síru zkuste pouvažovat i o jiné dimenzi názorů. Zkuste pobrouzdat po internetu - nejsou tam jen prolhaná místa a jedy (například Vaše "nestranné" rozhovory v DVTV na aktualne.cz.). Já si dám pro příště pozor abych, náhodou (nedopatřením) opět nespustil Váš potok "víry pravé".
  • Je mně velice těžko, když pomyslím na to, že paní Drtinovou musím platit coby "povinný koncesionář. Opravdu není v silách televize vystavit takovým lidem červenou kartu?

Václav Kryštof
  • Sledoval jsem pořad Hašková Coolidge: Situaci na Ukrajině vyhrotil spíš Západ. Nesahá Vám ani po kolena. A to byla u tolika presidentů !!! V celém pořadu z ní nic nevypadlo. Samé plkání. Co vlastně řekla konkrétního. Nic. Musela jste jí několikrát přerušit v nic neříkajících slovech.
  • Jste velmi atraktivni a chytra zena.
    • Jste velmi atraktivni a chytra zena ? - jen trochu arogantní a straníte jen svým oblíbencům, ostatní nedůstojně napadáte
  • Když ji vidím vtelevizi jak vede diskuze,myslím že by se víc hodila k soudu jako prokurátorka.Je to jako u výslechu .Nebo dělat bachařku.Hrozné.... *8* *8* *8*
  • Nebude to mít lehké.Ale prozradí svoje chování a záměr!
  • Paní Drtinová je podle mě opravdu neprofesionální a v pořadu mi vadí, např. nechápu její stále opakující otázky na které již dotázaný srozumitelně odpověděl. Pan Veselovský je proti ní o 100% lepší, ten má můj obdiv a uznání. Děkuji za tento pořad, pravidelně se dívám.
  • Letadla přiváží do Německa nezjištěné množství imigrantů, každou noc průměrně deset letadel. Noční vlaky u nás i na Slovensku dělají totéž. Italské lodě plují až k břehům Lybie, aby zachránili imigranty před utonutím a vezou je až k břehům Itálie. Jde o záměrné zničení celé Evropy. Není na čase hlídat hranice vlastního státu s ozbrojenými vojáky? Začátkem listopadu chce Erdogan otevřít dveře všem imigratům do Evropy. EU chce stejné dávky pro imigranty. Poslanci odmítli zákaz šaríji. Už víte, co nás brzo čeká?

Zdroj:SR
  • Paní Drtinová, sledovala jsem váš rozhovor s jakýmsi jazykovědcem. Nikdo jste nevěděli možný původ slova k u n d a. Chci Vám připomenout mnoho ženských německých jmen například Kunigunda - zde můžete hledat původ tohoto označení. Je třeba jen znát více němčinu a její historii, což mě udivuje, že ani Vy ani pan jazykovědec neví!!!!!
  • Dobrý den pani Drtinová.
    O mých sympatiích k Vám se tu nebudu rozepisovat.Sledoval jsem Váš pořad s panem Hájkem -poradcem prezidenta.UF,to byla hodně vysoká škola moderátora.Několikrát jsem si tento pořad pouštěl z archivu.Ještě nikdy jsem nic takového nezažil a neslyšel.Takto vypadá debata dvou inteligentmích lidí vedená absolutním!!!profesionálem.Děkuji Vám za tuto obrovskou lekci všem Vašim kolegům i divákům.
    S hlubokou úctou k Vám Jan Benda Klatovy
    benda.jbr@seznam.cz

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit