Přejít na výpis diskuzí

Daniela Drtinová

OSOBNOST 23.1.2011 
76 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Dobrý den, paní Drtinova, Dnes jsem viděla Vás rozhovor s Olivii Zizkovou
    Minuly týden jsem ji za písničku Evropo dychej podekovala, protože bojuje proti šílencům, kteří řídí Evropu a kteří jsou zodpovědní za totalitu, kterou Evopa prochází.Možná paní Olivie nedokáže tak jako novinář,politik nebo politolog, zabývající se příslušnou tematikou odpovědět na Vaše dotazy ohledně práva sharia a lokalizovat přesně místa, z kterých pocházejí hrůzné záběry jejího klipu, ale je důležité, ze svou písni vystihuje právě podstatu toho, co na nás mocní chystají.
    Skutečně se domníváte, ze píseň lidmi manipuluje? Nebo se pravé snaží lidi, manipulované médii probudit?
    Myslíte si, ze strach v tomto případě není namístě? Věříte našim politikům , ze nás ochrání před právem sharia, když se do Evropy hrne statisíce nekontrolovaných migrantu a další budou přibývat? Navíc, když právo sharia ne -koresponduje s našim právem, jak říkáte, proč tedy přijímá Evropa lidi, kteří ho uplatňují, aniž by měla na zřeteli hlavně bezpečnost svých občanu?
    Paní Žižkova vyjádřila proste a statečně obavy většiny z nás a je smutné, ze naše média lžou a převážná část umělců mlčí nebo se nechala koupit.
    Také máme příbuzné a známe v západní Evropě a měla byste je slyšet, jaký mají strach, hlavně o děti , jak se cítí nesvobodni a podvedeni.
    Bohužel, díky těm, kteří v mediich , kultuře, ve školách manipulují lidmi podle předepsaného scénáře,, bude Evropa rozvrácena ve velmi krátké době.
    Pokud nebude víc takových jako je pani Olivie, pan Ringo Cech, prezident Zeman a dalsi vlastenci, kteří se nebojí jít proti diktátu ....
  • Konečně končí -nejhorší z ČT ,kolikrát byla tak trapná ,jak se se snažila modrým podlézat a dnes ,jak vrtala do pana ministra Babiše. Všichni víme co je to za skobu.
  • Danielka je skvělá a půvabá moderátorka! Držím jí palce
  • Dnes v Interview ČT24 – nádherná, půvabná a okouzlující v krásných červených saténových šatech *14* *14* *14*
  • Pani Drtinová,škoda že odchádzate z ĆT. Vaše rozhovory s politikmi boli pre mna ako diváka slovenských televizií vrcholom politickej publicistiky.Vaším kritikom odporúčam si zapnúť RTVS,Markízu alebo nedajbože TA3,tam uvidia nefalšovanú neprofesionalitu mnohokrát v priamom prenose.
    s prianím všetkého dobrého divák zo Slovenska
  • jitka.loveckova
    Dne 6.1.2014.jsem sledoval na čt24 pořad INTERWIEW a něco tak blbýho jako je p DRTINOVÁ jsem už dlouho neviděl. Otázky typu coby-kdyby patří na pavlač, ale ne do politické debaty.
  • 2012 – Českou republiku navštívil radikální islámský kazatel Haitham Al-Haddad, který přicestoval z Velké Británie. Tento muž vyzývá k útokům proti židům, prosazuje zavedení práva šaría a rovněž vybízí muslimy celého světa, aby se připravili na džihád proti nevěřícím.

Vzniká facebooková skupina Sharia4Czech, která prosazuje zavedení práva šaría na území ČR.
  • Nevím zssranej komouši !
  • 2005 – V pražské mešitě na Černém mostě probíhá radikální kázání Mohammeda At-Tashiho, původem z Jemenu. Tento vyzýval k útokům na židovské civilisty a také k vraždám cizoložných žen. Jeho kázání bylo tajně natočeno a nahrávka následně použita v dokumentu České televize. Po zveřejnění dokumentu s názvem „Já, muslim“ se kazatel vrátil zpět do Jemenu. Potom co se situace uklidnila se opět vrátil do ČR i s dalšími členy své rodiny a v současné době působí jako lékař v nemocnici v Českých Budějovicích na endoskopickém oddělení. On i jeho rodina se prezentují jako „umírnění muslimové“.
  • Vážená paní doktorko,
    sledoval jsem Váš rozhovor s panem Petrem Kolářem a musím přiznat, že jsem velice ocenil Vaší objektivitu i reakci na jeho nesmyslná obviňování ruské politiky z agresivity. Pan Kolář, který ještě nedávno hájil ruské barvy je dnes přirozeně poplatníkem svého pána, tedy USA, což mu zřejmě dává právo urážet prezidenta země, která jej pověřila být velvyslancem.
    I když nesouhlasím se všemi Vašimi rozhovory se zajímavými lidmi (nelíbily se mi Vaše reakce na Ing. Velebu), přesto oceňuji snahu zůstat svá a nedat na přání, popř. befely mocných. Proto si Vás vážím a děkuji Vám.
    Ing. J. Šedivý, Semilsko

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit