Přejít na výpis diskuzí

Daniela Drtinová

OSOBNOST 23.1.2011 
76 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Vážená paní Drtinová,dnes jsem viděla Váš rozhovor se zpěvačkou Žižkovou.A Vaše reakce a otázky mě donutily si vzpomenout na chování medií za komunistů, když se nesmělo mluvit o výbuchu v Černobylu.Sama mám následky toho, že nás nikdo nevaroval.Dnes je to stejné v jiné verzi. To máme všichni čekat, až nás někdo podřízne?? Snad neveříte tomu, že někdo to je schopen zastavit? Pro ty lidi kteří vraždí život nemá žádnou cenu a to jim vštěpují již od nejútlejšího věku.My byli léta vychovávání k nenávisti k západu a spousta lidí tomu taky věřila.
    Strkáním hlavy do písku se nic nevařeší.Zdravím Častava
  • Krásný den .Vážená paní Drtinová, zavolejte mi tel.739144509.Týká se to nás všech.
    S pozdravem Rudolf Haupt
  • Dobrý večer!
    Před malou chvílí, jsem si pustil DVTv (dialog Drtinová-Koller), avšak poprvé jsem nedokoukal.....Nedal jsem to. Jsem šokován a opravdu vážně i přes svůj pokročilý věk, uvažuji o emigraci. Zatímco p. D. Koller, to má v hlavě naprosto přesně srovnané (stručně, výstižně a trefně popsal posledních 25let v marasmu zv. ČR), s. Drtinová, honosící se titulem JUDr.,obhajovala toho hulváta- "presidenta" komunistů a Putinova pucfleka!!!Napadala p. Kollera, stran jeho verbálního projevu v Českém rozhlase.Dotazovala se jej,jak si to vůbec mohl dovolit,říci v rozhlase svůj názor!Byly doby, kdy Český rozhlas volal svůj lid o pomoc. Ať už před nacisty,tak i komunisty.A lidé s nasazením svých životů,šli svobodu svého rozhlasu hájit. Zdůrazňuji - SVÉHO rozhlasu!Abych to tzv. právničce s. Drtinové ozřejmil, Český rozhlas, stejně jako Česká televize, je majetkem koncesionářů, čili lidu! ČT, ani Č.rozhlas, tudíž nepatří "presidentovi" a ani jí.Tak by to alespoň (dle relevantního výkladu práva)mělo být.Že tomu tak už zase v ČR není,je bolestné a smutné, avšak přímo tragická je okolnost, že s. Drtinová, jako "novinářka" hájí ty, kteří nám náš rozhlas a TV uloupili, že vystupuje jako jejich mluvčí - bojovnice, za legalizaci jejich bezpráví. Pana Kollera, de facto přinutila k omluvě. Co bude následovat? Donutí (prostřednictvím nějaké skupiny neoStB.) p. Kollera k vystoupení v TV, kde se bude veřejně "stydět" za svoje "pomýlení" a ze strachu o svoji rodinu se bude kát, vyslovovat obdiv Zemanovi, Putinovi, Kimovi, SiŤin-Pchingovi a slibovat jim věrnost? To už všechno tady bylo.......,je až neskutečné, jak se historie zase opakuje. Jen ty zbraně jsou dnes mnohem ničivější.Jak říkal klasik:" Nevím přesně, jakými veškerými zbraněmi se bojovalo v 1. a 2. Světové válce. Tuším, jakými zbraněmi se bude bojovat v té třetí, ale jsem si naprosto jist, že v té 4., to bude pouze kamením a klackami."
    V r. 1998 mi jeden právník, který se sem vrátil na krátko z emigrace říkal:" Tahle republika,je Borisi ztracená.Myslel jsem si, že bych tady už mohl žít,ale když vidím ty staré bolševiky, Havla, Klause a Zemana, tak jasně vidím,že tady pořádek, klid a skutečná demokracie, nikdy nebude. Tedy alespoň za mého života ještě ne. Víš jaký je zásadní rozdíl mezi západem a ČR? Na západě jsou novináři skutečně hlídacím psem demokracie a jsou nedotknutelní.Píší zcela svobodně o komkoliv všechno.Nikdo z mocných, si je nikdy nedovolí zastrašovat.Myslíš si,že by se tady mohla někdy objevit nějaká Lewinská?Nikdo jí v USA nikdy nevyhrožoval a nikdo si jí nedovolil zkřivit ani vlásek na hlavě. Tady by se veřejnost ani nedozvěděla, že nějaká Lewinská někdy existovala. Stala by se prostě nezvěstnou. Až se vám tady podaří dosáhnout toho, že novináři budou směle psát pravdivě o všem, co se jim zlíbí,pak teprve zahájíte proces obrody.Ale to tady už já a bohužel ani ty nebudeme. Ono se totiž s těmito představiteli země, dočkáme jen a jen horších časů.Komouši a StB.-áci si tu republiku dnes rozkrádají jak se jim zlíbí. V r. 48, sebrali všechno všem,co něco z vlastní píle a inteligence vybudovali.Na oko to dali lidem. Teď si to berou podruhé,avšak s fintou, zv. privatizace.Tento systém, vyrobí z komunistů několik stovek multimilionářů, kteří všechen gró co tato země měla, pohřbí. U toho já nechci být. Měj se."
    • JUDr. Boris, stařecká demence ????!!!!
  • Vážená paní Drtinová,

poslala jsem Vám před časem dopis ohledně lží p.Fučíkové,prezidentky exekutorské komory při rozhovoru s Vámi. Bohužel do dnešního dne jsem se nedočkala zpětné vazby. Dopis jsem poslala na adresu: dvtv.cz@dvtv.cz Snad je adresa správná?
    Prosím Vás o kontakt na mailovou adresu:
    pavlap@volný.cz

Děkuji Vám zdvořile.

S pozdravem P.
  • Dobrý den, Danielo,
    jsem trochu šokován mnoha agresivními příspěvky na těchto místech. Zřejmě se strefujete častokrát do černého a to naše společnost neodpouští. Jsem trochu líný se prohrabovat po internetu a tak jste se mi na určitou dobu ztratila ze zorného úhlu. Ti, co vás donutili odstoupit z ČT zřejmě s takovými počítali. Bohužel na mém příkladu je vidět, že počítali správně. Trochu se za to stydím a už se mi to nestane! Přeji pevné nervy! Peter Scheck Peter.Scheck@seznam.cz
  • DD byla s M.Veselovským nejlepší na čt. Na události komentáře již nekoukáme.ČT si neváží svých nejlepších komentátorů. Těším se,že je
    někde objevím.
  • Je moc hezká,ale také inteligentní.
    To se dnes už moc nevidí.
    Držím ji palce-holce šikovný...........
  • paní Drtinová,
    rozpad SSSR byl daný tím, že vedoucí v jednotlivých republikách se nebyli schopni dohodnout na šéfovi (v mafii Capo tuti di Capo). Potřebovali si zachovat svá teritoria, která ovládali. Neměli čas se věnovat nám. Nechtěli ale krev a Gorbačova tam dali jako dostatečně slabého, aby je neohrozil, ale dost známého, že neudělá nějaké podrazy na ně. Byl slušný (jinak spolužák Štrougala). Lidové milice byly velmi nebezpečné!! jsem z velkého podniku, kde byly.
    a tzv revoluce vznikla proto, že ti, kteří majetek ovládali (ředitelé podniků, vláda... technokrati) neměli chuť už poslouchat Bilaky a podobné a chtěli ten majetek vlastnit. Proto se rychle dohodl Havel s Adamcem, protože Havel chtěl moc politickou a oni majetky. Proto vznikly různé fondy, kde třeba mladý Adamec dostal velmi majetku k rozdání. Ti, kteří si majete chtěli vzít, tak měli zájem udržet "zákonnost" a klid a oni se znali ze sekreteriátů, schůzí a akcí i proti "disentu"....jde jen o peníze. Ivan Ptáčník
    ivanptacnik@seznam.cz
  • Zdravím,
    pořady o koních jsou dostupné ( a žádané) na poz. satelitu 28,5°E ,samozřejmě v ang.jazyce..dále pak na sat.poz. 26°E Badr 4 Dubai
    atd. je to vše volně dostupné FTA ..těch pořadů na orbitu je víc..
  • Já mám Danielu Drtinovou ráda jako moderátorku a mrzí mě, že odchází z Událostí.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit