Přejít na výpis diskuzí

Daniela Drtinová

OSOBNOST 23.1.2011 
76 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Vážená paní Drtinová,dnes jsem viděla Váš rozhovor se zpěvačkou Žižkovou.A Vaše reakce a otázky mě donutily si vzpomenout na chování medií za komunistů, když se nesmělo mluvit o výbuchu v Černobylu.Sama mám následky toho, že nás nikdo nevaroval.Dnes je to stejné v jiné verzi. To máme všichni čekat, až nás někdo podřízne?? Snad neveříte tomu, že někdo to je schopen zastavit? Pro ty lidi kteří vraždí život nemá žádnou cenu a to jim vštěpují již od nejútlejšího věku.My byli léta vychovávání k nenávisti k západu a spousta lidí tomu taky věřila.
    Strkáním hlavy do písku se nic nevařeší.Zdravím Častava
  • Dobrý den, paní Drtinova, Dnes jsem viděla Vás rozhovor s Olivii Zizkovou
    Minuly týden jsem ji za písničku Evropo dychej podekovala, protože bojuje proti šílencům, kteří řídí Evropu a kteří jsou zodpovědní za totalitu, kterou Evopa prochází.Možná paní Olivie nedokáže tak jako novinář,politik nebo politolog, zabývající se příslušnou tematikou odpovědět na Vaše dotazy ohledně práva sharia a lokalizovat přesně místa, z kterých pocházejí hrůzné záběry jejího klipu, ale je důležité, ze svou písni vystihuje právě podstatu toho, co na nás mocní chystají.
    Skutečně se domníváte, ze píseň lidmi manipuluje? Nebo se pravé snaží lidi, manipulované médii probudit?
    Myslíte si, ze strach v tomto případě není namístě? Věříte našim politikům , ze nás ochrání před právem sharia, když se do Evropy hrne statisíce nekontrolovaných migrantu a další budou přibývat? Navíc, když právo sharia ne -koresponduje s našim právem, jak říkáte, proč tedy přijímá Evropa lidi, kteří ho uplatňují, aniž by měla na zřeteli hlavně bezpečnost svých občanu?
    Paní Žižkova vyjádřila proste a statečně obavy většiny z nás a je smutné, ze naše média lžou a převážná část umělců mlčí nebo se nechala koupit.
    Také máme příbuzné a známe v západní Evropě a měla byste je slyšet, jaký mají strach, hlavně o děti , jak se cítí nesvobodni a podvedeni.
    Bohužel, díky těm, kteří v mediich , kultuře, ve školách manipulují lidmi podle předepsaného scénáře,, bude Evropa rozvrácena ve velmi krátké době.
    Pokud nebude víc takových jako je pani Olivie, pan Ringo Cech, prezident Zeman a dalsi vlastenci, kteří se nebojí jít proti diktátu ....
  • Jen bych rada poděkovala Daniele za dnesni rozhovor v DVTV se "zpevackou" Žižkovou.Ten, kdo tohle viděl,nemůže pochybovat o inteligenci a kvalitách interpretky.
    9.8
    2016
  • Vážená paní doktorko,
    sledoval jsem Váš rozhovor s panem Petrem Kolářem a musím přiznat, že jsem velice ocenil Vaší objektivitu i reakci na jeho nesmyslná obviňování ruské politiky z agresivity. Pan Kolář, který ještě nedávno hájil ruské barvy je dnes přirozeně poplatníkem svého pána, tedy USA, což mu zřejmě dává právo urážet prezidenta země, která jej pověřila být velvyslancem.
    I když nesouhlasím se všemi Vašimi rozhovory se zajímavými lidmi (nelíbily se mi Vaše reakce na Ing. Velebu), přesto oceňuji snahu zůstat svá a nedat na přání, popř. befely mocných. Proto si Vás vážím a děkuji Vám.
    Ing. J. Šedivý, Semilsko
  • Dobrý den, Danielo,
    jsem trochu šokován mnoha agresivními příspěvky na těchto místech. Zřejmě se strefujete častokrát do černého a to naše společnost neodpouští. Jsem trochu líný se prohrabovat po internetu a tak jste se mi na určitou dobu ztratila ze zorného úhlu. Ti, co vás donutili odstoupit z ČT zřejmě s takovými počítali. Bohužel na mém příkladu je vidět, že počítali správně. Trochu se za to stydím a už se mi to nestane! Přeji pevné nervy! Peter Scheck Peter.Scheck@seznam.cz
  • Vážená paní Drtinová,

poslala jsem Vám před časem dopis ohledně lží p.Fučíkové,prezidentky exekutorské komory při rozhovoru s Vámi. Bohužel do dnešního dne jsem se nedočkala zpětné vazby. Dopis jsem poslala na adresu: dvtv.cz@dvtv.cz Snad je adresa správná?
    Prosím Vás o kontakt na mailovou adresu:
    pavlap@volný.cz

Děkuji Vám zdvořile.

S pozdravem P.
  • Nevážená paní Drtinová,
    Několikrát jsem měla tu smůlu, že jsem si pustila vaše rozhovory s našimi politiky i s jinými známými osobnostmi. Nevím co si o vás myslet, ale je to jedním slovem hrůza, co předvádíte. Vaše úšklebky např. na p Velebu, p. Čecha, to opravdu nemá komentář. Jste obyčejná hloupá nána. Jestliže chcete, aby někdo poslouchal vaše "komentáře", tak se chovejte neutrálně nebo si běžte vaše nesmysly blábolit tam, kde je na vás někdo zvědavý.
    Sbohem
    • Máte pravdu, je to hloupá husa *3*
  • Vážená paní,nevím jestli jste taková husa,tak naivní nebo dobře placená.Ale po zhlédnutí Vašeho rozhovoru s panem Čechem se přikláním k té první variantě.Vaše naivita o imigrantech ale odpovídá druhé variantě.Zeptám se Vás jenom na jednu věc.Když nás obsadil Hitler tak naši muži i ženy,kteří utíkali do zahraničí tak z velké části nastupovali do zahraničních armád aby bojovali za naší svobodu.Vysvětlete mi proto proč Ti mladí co utíkají před válkou ve své zemi za tuto svou vlast nebojují.A podle toho jak to sledují v mediích tak jich je mezi uprchlíky dobrá polovina.
    • souhlasím s vámi je to husa a navíc pěkně omezená
  • Tedy paní Drtinová nesleduji Vás, zhlédnul jsem toto video (http://video.aktualne.cz/dvtv/nejsem-rasista-media-se-vrhaji-jak-zurivi-psi-na-kazdeho-kdo/r~7cde93beda5e11e593630025900fea04/) náhodou a jen proto, že mi odkaz na něj poslali přátelé - jako odstrašující příklad vás jako člověka(?), který se veze na vlně o které si myslí, že je mainstream, jako odstrašující příklad Lügenpresse...Jsem přesvědčen, že kdybyste žila v době Kristově byla byste horlivým zastáncem jeho ukřižování, jsem přesvědčen že r. 1415 pokud byste rozhodovala na kostnickém koncilu byl by jan Hus před upálením ještě vydán na mučidla, jsem přesvědčen že si nijak nezadáte s Karlem Trudákem, Jurajem Vieskou, Josefem Urválkem...Ludmilou Brožovou-Polednovou a a o doktorce Horákové by jste v dané době rozhodla stejně jako oni. Je to hrůza Vás poslouchat. Plně se ztotožňuji s názory dříve uvedenými, že jste rozhovor vedla tendenčně, bez použití jakýchkoli relevantních faktů, jen papouškuje neustále svoje domněnky a představy a ty za fakta vydáváte. Kdokoli, kdo se odchýlí od Vašeho mainstreamového" názoru si podle Vás zaslouží obecnou dehonestaci - což se plnou parou snažíte realizovat. Hrůza. Asi považujete ostatní lidi za přitroublé a jste přesvědčena, že mimo Vaše nesmysly nejsou schopni dopídit se jiných informací. Jak ubohé. Než příště opět začnete dštít oheň a síru zkuste pouvažovat i o jiné dimenzi názorů. Zkuste pobrouzdat po internetu - nejsou tam jen prolhaná místa a jedy (například Vaše "nestranné" rozhovory v DVTV na aktualne.cz.). Já si dám pro příště pozor abych, náhodou (nedopatřením) opět nespustil Váš potok "víry pravé".
  • Paní Drtinová
    občas si pustím DVTV a v poslední době jen zírám.
    Po shlédnutí rozhovoru s panem Ringo Čechem jsem se rozhodla napsat . Za prvé rozhovor nebyl veden neutrálně jak by měl moderátor vést ale z Vašeho podání a otázek bylo jednoznačně patrné že se snažíte dostat pana Čecha jak je dnes moderní do pozice Xenofoba a rasisty. To se Vám naštěstí vzhledem k jeho inteligenci nepovedlo.
    K Islámu dodávám a v tom se shoduji s panem Čechem panem presidentem Zemanem i s panem Konvičkou . Islám je jediné náboženství které nese všechny a to opakuji všechny atributy sil temna . Tedy lži , manipulace , krádeže , násilí , destrukci a nezastaví se ani před sebedestrukcí . Z toho vyplývá celkem jednoznačně koho jsou Islamisté zástupci na této planetě . Takže i za sebe říkám NE invazi sil temna a mistrně vedené náboženské válce , ne novému Světovému řádu tedy spíš neřádu !!!
    Růžičková

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit