Přejít na výpis diskuzí

Daniela Drtinová

OSOBNOST 23.1.2011 
76 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • poslat ji do Calais aby se dosytosti nabažila uprchlíků, nic jiného si nezaslouží....
  • Pani Drtinova, nez se divat na Vas a poslouchat Vas hystericky stekavy hlas tak radeji televizi vyhodit. Sledovala jsem jen zacatek...../dal to uz neslo/ vaseho rozhovoru s Cechem. Tak se chova novinar tak jako vy? Nejenze skacete nekomu soustavne do reci a nenechate ho domluvit, ale mate tendenci vnucovat svuj uplne hloupy nazor dotycnemu a kdyby to slo, nejradeji byste mu sama vlozila do ust vetu, ze je rasista. Mate omezene cernobile videni a bohuzel i chapani....je me z vas a vam podobnych zle, jste pro spolecnost hodne nebezpecni. Jen tak mimochodem v tom rozhovoru pusobite rasisticky vy. Navic je z toho poznat jak lehce zmanipulovatelna jste. Vy a tTi ostatni Vam podobni, jdete tomu Islamu naproti a do CR ho zatahujete, aniz byste vubec vedeli jak nebezpecna vira to je. Je me vas lito. Jedna rada: pokud chcete delat rozhovory o rasismu a o muslimske(islamske) kulture, tak si o tom nejdrive neco nastudujte. Apropo: porekadlo podle sebe, soudim tebe ....... Ma hodne co do sebe, nemyslie?!
  • Vážená dámo,jste srtrašná kláva! I když bych mohl tu klávu urazit.
  • kundda!
  • Dobrý den, viděl jsem Váš rozhovor se senátorem Velebou. Už se na Vaši TV dívat nebudu. Je to stejné jako Nova, ČT24, Primy a další výplachy mozků.

Problém migrace v Evropě skončí takto - přijde jich tu tolik, udrží svoje náboženství, které jim tento náš systém garantuje a chrání jako multikulti, že si udělají svoji politickou stranu, tu si zvolí do parlamentu a úplně v pohodě si svými muslimskými poslanci předělají zákony, včetně ústavy a listiny základních práv a svobod. A Vy novináři budete k tomu jen přihlížet včetně politiků. A to bude náš i Váš konec. Vše bude demokraticky změněno na nedemokracii.
  • Krásný den .Vážená paní Drtinová, zavolejte mi tel.739144509.Týká se to nás všech.
    S pozdravem Rudolf Haupt
  • Pro Danielu Drtinovou!Dostal jsem tento email od kamaráda který nechce být veřejně medializován a který jsem asi 4.5.2015 obdržel a zaslal na mnoho adres včetně politiků ve sněmovně.Zřejmě ale všichni brojí proti panu Zemanovi který je stále ČECH a byl proto volen OBČANY.Doufám že se tento email i s dopisem o F.PEROUTKOVI z 26.4.1939 dostane i k p.Drtinové a přečte si v článku týdeníku ,,PŘÍTOMNOST,, článek ,,DYNAMICKÝ ŽIVOT,,kde F. PEROUTKA oslavuje samotného ADOLFA HITLERA.Vnučka tohoto reportéra si zřejmě myslela že z toho vytříská balík,ale bohužel i ONA věděla o svém dědkovi velké lejno. Vážení čeští vlastenci a občané,

přeposílám Vám odkaz na archivní fotokopii týdeníku "Přítomnost" z 26.dubna 1939, kde je mimo jiné na počátku i článek F. Peroutky, kde obdivuje Hitlera pod názvem "Dynamický život".

http://www.pritomnost.cz/archiv/cz/1939/1939_26_4.pdf%20 ....

Jestli jste si ten článek pozorně přečetli, tak jste jistě pochopili, jakého máme prezidenta Zemana, který odkryl pravou tvář "hrdiny" prolhaných pražských kavárenských povalečů pravdoláskařských.

Už se z těch novodobých tvůrců historie, morálky a kritiků obrací žaludek - a mladí jim to žerou!!!! Přitom jako by nebylo dost jiných nebezpečí pro tento "národ"a svět.
  • Když čtu anonymní příspěvky některých posluchačů na p. JUDR. Drtinovou, rád bych s ním vedl osobní dialog na její osobu. Paní Drtinová je nejen okouzlující osoba, ale navíc velice inteligentní osobnost. Docela by se hodila i omluva. PhDr Kiml Jaroslav
    • Zajisté je daleko lepší jako ten co již dopředu řekne politikům na co se jich bude ptát a oni si nechají již dopředu udělat od někoho tahák a mluví o tom o čem by normálně nevěděli.Co na to pan MORAVEC který z toho má dnes spíše besedu bez cimbálu.Nedá se na tu stupiditu dívat,komedie a to 2 hodiny!
  • Když vás vidím na obrazovce, okamžitě přepínám. To se nedá.Z3T
  • Paní Drtinová je podle mě opravdu neprofesionální a v pořadu mi vadí, např. nechápu její stále opakující otázky na které již dotázaný srozumitelně odpověděl. Pan Veselovský je proti ní o 100% lepší, ten má můj obdiv a uznání. Děkuji za tento pořad, pravidelně se dívám.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit