-
Měl jsem možnost párkrát vidět pořad DT - Drtinová, Veselovský, a musím dodat, že jsem byl překvapen. Pan Veselovský je z této dvojice, aspoň pro mne "normálnější", jako moderátor dokáže být přeci jen profesionálnější. Co se ale týká paní Drtinové, je těžké formulovat. Velmi nepříjemná moderátorka, která nezapře určitý směr svého uvažování a cokoli by směřovalo jinam či byla by řečena fatka protistranou, která ji nesedí, okamžitě se snaží uhnout jinam a nepřipustit jinou možnost. Jednoduše řečeno, co se jí hodí to je v pořádku, opak okamžitě odmítá.
Velmi jasný osobní postoj ukázala v debatě s p.Humlem. Její moderování bylo naprosto neprofesionální a snažila se za každou cenu p.Humla ztrapnit, neměla zájem s ním vést upřímnou debatu na dané téma. Je to můj názor, p.Drtinová není objektivní a měla by odejít. -
Vážená paní JUDr. Drtinová buďte tak laskava a nechte si někde vysvětlit skutečnost, že v ČSSR, ČSFR a ani v ČSR nikdy nebyl komunismus. Jeden by předpokládal, že akademicky vzdělaný člověk a navíc s právním vzděláním takovou zásadní věc ví.
S úctou tentady -
Zdravím,
pořady o koních jsou dostupné ( a žádané) na poz. satelitu 28,5°E ,samozřejmě v ang.jazyce..dále pak na sat.poz. 26°E Badr 4 Dubai
atd. je to vše volně dostupné FTA ..těch pořadů na orbitu je víc.. -
DD byla s M.Veselovským nejlepší na čt. Na události komentáře již nekoukáme.ČT si neváží svých nejlepších komentátorů. Těším se,že je
někde objevím. -
Konečně končí -nejhorší z ČT ,kolikrát byla tak trapná ,jak se se snažila modrým podlézat a dnes ,jak vrtala do pana ministra Babiše. Všichni víme co je to za skobu.
-
Nebude to mít lehké.Ale prozradí svoje chování a záměr!
-
Nevím zssranej komouši !
-
Nebála se politiků, kteří nebyly ve vládnoucí straně. Topolánkovi, Kalouskovi lezla do riti, teď bude hledat nového nepřítele.Vůbec nepostřehla, že její oblíbená modrá strana je na zrušení!Je trapná a kdo
ji obdivuje, co myslíte? Nečas s Nagyovou ji mohli v jejím pořadu vysvětlit levárny atd.Škoda, nějak ji to v té hlavičce přeskočilo.Reflex na ni čeká §§§§! -
Pani Drtinová,škoda že odchádzate z ĆT. Vaše rozhovory s politikmi boli pre mna ako diváka slovenských televizií vrcholom politickej publicistiky.Vaším kritikom odporúčam si zapnúť RTVS,Markízu alebo nedajbože TA3,tam uvidia nefalšovanú neprofesionalitu mnohokrát v priamom prenose.
s prianím všetkého dobrého divák zo Slovenska -
Je mně velice těžko, když pomyslím na to, že paní Drtinovou musím platit coby "povinný koncesionář. Opravdu není v silách televize vystavit takovým lidem červenou kartu?
Václav Kryštof