Přejít na výpis diskuzí

Daniela Drtinová

OSOBNOST 23.1.2011 
76 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • jitka.loveckova
    Dne 6.1.2014.jsem sledoval na čt24 pořad INTERWIEW a něco tak blbýho jako je p DRTINOVÁ jsem už dlouho neviděl. Otázky typu coby-kdyby patří na pavlač, ale ne do politické debaty.
  • Já mám Danielu Drtinovou ráda jako moderátorku a mrzí mě, že odchází z Událostí.
  • Bohužel mi připomíná návštěvnici tržiště *6*
  • Suverénně nejhorší hlasatelka ČT *1*
    • a v com je najhorsia podla teba??? nemas tak trosku komplex, ze je dobra a ty skarede kacatko, ktore si nikto nevsimne? je dobra a to vela ludi se-rie,,, evidentne aj teba, draha,,, *3*
  • Když ji vidím vtelevizi jak vede diskuze,myslím že by se víc hodila k soudu jako prokurátorka.Je to jako u výslechu .Nebo dělat bachařku.Hrozné.... *8* *8* *8*
  • Paní Drtinová, výborná moderátorka.Nebála se politiků.Proto ji asi donutil odejít ministr kultury Balvín
  • P.T. Drtinová,

Historická Salome sdělila v dopise svojí matce v souvislosti se smutným koncem Jana Křtitele: "Nejhorší formou šílenství je náboženský fanatismus". K tomu je možno přidat i "politický", neboť leckterý politický straník je "věřící" a ztrácí schopnost rozumového úsudku. Bohužel to neplatí pro většinu členů ODS i ostatních pol. stran v současném politickém marasmu, kdy neviditelná pracka trhu řádí mezi politiky jako utržená. Vás vygenerovala ODS a jste mezi nimi výjimkou. Mezi lidem koluje vtip: "Co se stane, když do vody spadne ODSák? Vyplavou špinavé peníze a za chvíli čistý komunista" (zdroj server Novinky .cz, názor s nejvíce souhlasnými hlasy ze dne 8.8.2013)Politická evoluce u nás směřuje (dle neomylných a pevných zákonů dialektiky vývoje) k popření svých východisek. Těch, ze kterých jste kdysi na začátku „ sametu“ vyšla. Pokuste se respektovat tento vývoj i když asi považujete ve své víře dialektický materialismus za zavrženíhodnou filosofii. Už Sokrates učinil závěr, jak končí každá „pravdolásková“ demokracie: „ A až zločinci demokracii nakonec ovládnou, protože zločinci od přírody tíhnou po pozicích moci, vznikne tyranie horší, než
    dovede nejhorší monarchie anebo oligarchie.“
    Na základě Vašeho vzdělání (JUDr. PhD ) doufám, že víte, o čem mluvím.

Quiller Samuel
  • Z Britských listů:
    Zpravodajství České televize je krvavou ranou na české mediální scéně. Je urážkou českých občanů, kteří ho musejí za své peníze sledovat. Výše uvedený rozhovor s Danielou Drtinovou v Reflexu je jen dalším malým kamínkem do celkově deprimující mozaiky.
  • Dobry den pani Drtinova, je to od vas dost  troufalle skakat do reci panu dr. Pirkovi a vyslychat ho jako skolaka. Zkuste si, prosim, porovnat odpovednost kazdeho dne vas a vase hosta, ktery zcela bezelstne vyda na pospas vasim spekulacim? Na co muzete byt hrda ? 5L4
    • Paní Drtinová skáče do řeči velmi ráda a to vždy, když host řekne něco jiného než ona chce slyšet. Nemám na mysli odbíhání od tématu, to by se dalo samozřejmě pochopit. Jejím úkolem je ovlivnit myšlení diváka. Proto to vnucování svých spekulací.
  • Dobrý den pani Drtinová.
    O mých sympatiích k Vám se tu nebudu rozepisovat.Sledoval jsem Váš pořad s panem Hájkem -poradcem prezidenta.UF,to byla hodně vysoká škola moderátora.Několikrát jsem si tento pořad pouštěl z archivu.Ještě nikdy jsem nic takového nezažil a neslyšel.Takto vypadá debata dvou inteligentmích lidí vedená absolutním!!!profesionálem.Děkuji Vám za tuto obrovskou lekci všem Vašim kolegům i divákům.
    S hlubokou úctou k Vám Jan Benda Klatovy
    benda.jbr@seznam.cz

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit