Přejít na výpis diskuzí

Daniela Šinkorová

OSOBNOST 31.12.2006 
236 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • danka

nejlepší fotky,díky...smrdíte až za roh,ale danka je nej!!!!!tak bacha na letadla!!! *3* *15* *4* *5* *13* *9* *9* *3* *1* *1* *5* *14*
  • neskvělejší herečka

dobrý den. ste pro mě to neužasnější herečka.i v ordinaci se náramě hodíte.a gratuluju k ceně týtý2006. hodně uspěchů *3*
  • jsi nejlepsi

daniela sinkorova je nej nej nej ja ji miluju *14* *1* *1* *14*
  • tyty 2006

Ahoj Dančo,gratuluju ti k další ceně Tyty!!! *3*
  • pozdrav

mila Danielo jste vynikajici herecka moc vas obdivuji *4* .rada se na vas divam v ordinaci pusobite na me simpaticky *4* cau
  • Obdiv

Vážená Danielko
    Musím vám napsat jaký mám k vám obdiv byli jsme na muzikále v sobotu JACK ROZPAROVAČ
    a to co jste předvedla to zaslouží obdiv jste pro mě hvězda té největší velikosti mám vás hrozně ráda.I jiné role od vás jsou vynikající když vás uvidím v televizi hned se mi spraví nálada jste krásná žena i uvnitř svým srdcem přeji Vám krásný život i v soukromí protože úspěch a slávu už máte.
    Jana Zacpalová s rodinou Mohelnice na Moravě.
  • ahoj

ahoj danko si suprova herecka a mam te mocinko rada *15* a taky moc rada se divam na ordinaci!!!!!!!! *4*
  • Pozdrav

Ahojky Danielo jsi vynikajici herečka a moc tě obdivuju.Rada tě poznam i osobně.Možna se uvidime 10.3.07 na plese.Jsi moc sympaticka a rada koukam na ordinaci.Zatim pa Katka *3* *3*
  • *14* *14* *14* *14*
  • ahoj *4* *14* *14*
    • n

moc vam fandim gito-danko ses v ordinaci nejky moje doktorka *14*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit