-
píchal bych jí děvku... *5* *5* *5* *5* *3* *3* *14* *14* *5*
-
-
Píp píp píp
Ty si vážně píp a taky pííííííííííp!!!:-) *16*
-
-
Pozdrav
Danielo Šinkorová.jsi výborná herečka a zpěvačka.Já s mamkou si nenecháme ujít ani jeden díl Ordinace v růžové zahradě.Tvůj vánoční koncert byl super.Doufám,že nepřestaneš hrát v ordinaci,protože nejlepší postava v seriálu je Gita. *4* *4* *4* -
-
Re: Pozdrav
Tak to teda s tebou naprosto souhlasim!!! *3*
-
-
vzkaz por Lukáše
AHOJ NAPIŠ NA JEJÍ AGENTURU A NEBO JEJÍ MANAŽERCE!!!PA BÁRA. *3* *3* -
Dobry den
Dobry den pani Šinkorová,,,nevim jestli si mě pamatujete byla jste v Hradci Králové ve Futurum 17.11.2006. co se slavilo 6 narozeni.Jen ja jediny co jsem vam dal darek na památku toho motyla,,,tak ja vas moc prosim chci aby jste mi dala vaši emailovou adresu musim vas neco řict asi něco důležitiho!A pevně věřim že dostanu odpověd emailem na cipera21@seznam.cz děkuji moc krat na shledanou Čipera Lukáš *14* -
Buď je vám všem dvanáct, nebo máte malý IQ, případně alkoholika v rodině, nejhnusnější věc - tenhle "seriál", co kdy byl na širém světě natočen. *5*
-
Sere se do všeho, nemá na nic. Myslí si, že se může srovnávat s americkýma herečkama. Svině... *15*
-
Daniela
Daniela je fakt bezvadná,je strašně milá poznala jsem jí osobně na zámku Kozel a neměla chybu,byla naprosto přirozená a úžasná!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! *3* *14* *4* -
Danuška
Danuška je ten nejlepší človíček,sice sem ji nepotkala, ale působí na mě tak.Mám ji strašně ráda.doufám, že se někdy spolu potkáme... *4* -
Jdi do......
Hele lidi koukám,že tady máme jeden anonym,neduď srab a podepiš se,a ještě něco jdi do prdele jo? Udělej mi tu radost a vyjeď!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! *16* *10* *5* *13* -
Ať táhne na Slovensko a nebo do prdele.