Přejít na výpis diskuzí

Daniela Šinkorová

OSOBNOST 31.12.2006 
236 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • přání o plakát

Mílá Danka,hodně se mi líbíte, ať už jako Daniela Šinkorová nebo Gita Petrová jste prostě senzační a nenechám si ujít jediný díl serialu Ordinace v růžové zahradě.Můj sen je mít ve svém pokoji Váš plakát s Vaším podpisem, můžete mi nějaký zaslat,popř.mi napište co proto musim udělat. Moje adresa: Zbyněk Filipčík Partyzánská 1013 Bzenec 696 81 Váš obdivovatel.
  • Danka je nejlepší na světě!Je krásná a sympatická.Mám jí moc ráda. *4*
  • Danka

Daniela Šinkorová je nej herečka!!! *3*
  • Daniela Šinkorová je nej herečka!!! *3*
  • Teď budu hnusná, ale ona je taky, kdyby se vrátila na Slovensko, udělala by líp. Někoho tak nesympatického jsem dlouho neviděla, nesnášela sjem ji už předtím, no v Ordinaci ji nemůžu ani vidět, kvůli ní se na to nedívám a ABSOLUTNE nerozmím, jak mohla vyhrát tu anketu...Týtý??? Nesympatická a ošklivá herečka, takových tu máme dost! Adios *13*
    • Re:

Tady nekdo zavidi ze?
  • jsi Slověna, Co ? *13* *13* *13*
  • danka

mam moc rada danku,je vazne skvela,videl ji tu uz nekdo osobne,,,,odepiste,na danku dokazu s nekym mluvi i hodinu,kdo si chce se mnou o ni pokecet piste na muj mail,odpovim djada25@seznam.cz *4* *4*
  • ...

Ne, to se ti nezdá. Daniela má skutečně chirurgicky upravený nos, díky nehodě při zkoušení muzikálu. (Kolegyně jí ho zlomila.) Mluví o tom otevřeně, není to žádné tajemství. Od přírody měla větší nos, ale když jí po té zlomenině špatně srostl a vytvořila se jí tzv. skoba, rozhodla se takhle. Provedeno na jedničku!
  • Plastika nosu?

Prvně jsem Danielu Šinkorovou viděla v pokračování Nemocnice na kraji města - po dvaceti letech. Tam se mi zdálo, že má poněkud delší nosík. Řekla bych, že si ho nechala plastikou poopravit. Vidím to jenom já, nebo je to pravda? *14*
  • Podle mě,je Danielka nejlepší herečka na světě. *4* *3*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit