-
Ordinace
jak dopadlo první kolo týčka,ví někdo? *9* -
kopírování
Ahoj, zajímalo by mě jestli vadí, když si odtud někdo něco zkopíruje a nenapíše zdroj informací? *7* -
Týtý
sms : TT 5 DANIELA SINKOROVA NA ČÍSLO 900 15 08 -
-
Re: Týtý
ahoj sice nemam kredit,ale při nejhoršim si půjčím mobil od mámi. *8* -
Re: Týtý
Hej nevim jak vám ale mně se Danieli moc libí a asi 5x jsem se u ní už udělal hlavně ty fotky s tou kožešinou jsou nadhernéé.... :-*
-
-
hlasování
doufám že hlasujeme pro Danku v týtý? *3* -
seriál
už se ví něco o tom se seriálu kde bude Daniela hrát?nebo to jsou všechno bulvární výmysli a my co jí máme rádi se těšíme zbytečně? *9* -
Seriál
Ahoj tak sem někde četla že Daniela asi nebude hrát v tom Dokonalým světě protože v těch novinách nebyl to bulvár její jmeno nebylo.... *9* -
hanča
ahoj, Daniela je fakt nej!!!!!!!! *3* -
pro questku
tak co sem lezeš na ty stránky,když máš takovýhle názor?tady to není pro tebe,ale pro ty co mají Danielu rádi! -
-
Re: pro questku
Aha od tedka je dáno kdo co může a nemůže? v tom případě pardooon a já raději odcházím na lepší stránky *1* -
-
Re: Re: pro questku
Tak to uděláš nejlepší věc,kterou můžeš udělat. *15* *15* *15*
-
-
Re: pro questku
JJ,tak to Janku s tebou souhlasím.Takové názory tady nepotřebujeme *16* *8* . Každý víme své *15*
-
-
jejda
tak tohle je podle mého názoru paní, která by se v ČESKÉM filmovém světě neměla pohybovat. Jelikož na IQ testech ji dělalo velký problém mluvit jazykem ,za který tam byla. *9* A navíc jako Gita v ordinaci mě nevýslovně s... , ale tam mi vadí i samotná autorka serialu. *10* -
-
Re: jejda
ty kuko volě.....!!!! *16*
-
-
Ať nám jí vrátí!
Ahoj všichni!tak jsem tak brouzdal po netu a narazil jsem na Bleskove na clánek o Daniele a myslím,že bychom jí tam měli v tý anketě co tam mají,bránit než zase zvítězí ty co se jí mstí za to že odešla z Ordinace.
http://bleskove.aktualne.centru m.cz/zajimavosti/kuriozity/clanek.p html?id=628598lidi!