-
Daniela
Ježiš ona je tak super ženská:-) Strašně moc jí přeju aby se umístila!!! Škoda že se neumí dohodnout s lidma aby hrála v televizi.... *3* *9* *16* *14* -
ANNO 2008
ANNO 2008
ANNO 2008
Od 2.1. do 25.1. můžete Danielu podpořit v anketě ANNO 2008! Hlasuje se na stránkách TV Nova. Nejprve je nutné se na stránkách zaregistrovat, v registraci vyplnit svoje jméno, příjmení a telefonní číslo a poté už můžete hlasovat. Hlasovat můžete opakovaně - každý den jednou .
Děkuju za každý hlas pro Danielu:-) -
-
Re: ANNO 2008
A nebo můžete hlasovat smskou na číslo 906 06 09 vzor: ANO Z SINKOROVA SINKOROVA SINKOROVA
Hlasujte, protože si to opravdu zaslouží!! *14* *4*
-
-
žák
ahoj danielo,ty jsi moje nejoblíbenéjší herečka je ohromná škoda že už nejsi v ordinaci v růžové zahradě moc a moc tam chibíš ahoj *14* *3* *4* *14* -
Si nej!
Ahoj Danielo!Má sestra je tvým nej fánouškem.I já přeji ti k tvým narozeninám hodně štesti lásky,pohody a zdraví.škoda že už nehraješ v ordinaci..Ale slyšela sem že ji budou opakovat tak se těším...Měj se krásně.. *4* -
Rozhovor
http://www.impuls.cz/daniela-sinkor ova/article.html?id=222395 -
-
Re: Rozhovor
nevíte někdo její E-mail
-
-
je super
Daniela je super.Dneska jsme jí s kámošem viděli v Mekáči a je fakt super.Pořád se jenom usmívala.Škoda že už nehraje Gitu. *3* *3* *3* -
-
Re: je super
taky to tak nějak píšu *3*
-
-
Naše nej.....
ZLATÝ SLAVÍK POMALU UŽ HLASY SČÍTÁ,
A NÁM VŠEM VELKÁ NADĚJ SVÍTÁ.
ŽE 13.PROSINCE BUDEM ZNÁT JMÉNO NAŠÍ SLAVICE,
TÉ,KTERÉ DRŽÍME PALCE NEJVÍCE.
Budíž to Ty,
svůdná,něžná,pohodová
DANIELO ŠINKOROVÁ!!!
A KDYŽ SE TO NEPOVEDE
A NEBUDEŠ SLAVICÍ,
PRO NÁS STÁLE ZŮSTANEŠ
VELKOU HVĚZDOU STÁLICÍ!
Hodně štěstí přejí přátelé!
*14* -
-
Re: Naše nej.....
přesné
*8*
-
-
Je skvělá....
Už jsem hlasovala.Moc jí to přeju,protože je výborná zpívající herečka. A už by si to konečně zasloužila po tolika letech. *3* *3* *3* -
-
Re: Je skvělá....
měla by každý rok zpívat na václaváku jako v roce 2007 *14*
-
-
Zlatý slavík
SK 9 SINKOROVA DANIELA podpořte svým hlasem Danielu *3* -
-
Re: Zlatý slavík
podpořím
-
-
FANDÍM DANCE
MILÁ DANKO
mOC MI CHYBÍTE V SERIÁLU ORDINACE V RŮŽOVÉ ZAHRADĚ UŽ JSEM PŘEČETLA DVA DÍLY TOHOTO BÁJEČNÝHO SERIÁLU MOC JSTE SE MI TAM LÍBILA I KDYŽ MÁ STRACH Z BÍLÝCHPLÁŠTŮ K VÁM BYCH SE JAKO PACIENTKA NEBÁLA JÍT kdybyste lékařkou byla neuvažovala jste někdy místo herectví na medicínu? odesílatel martinka.konopcikova@seznam.cz *4* *4* *4* *4* *4* *4* -
-
Re: FANDÍM DANCE
taky bych se nebála *1*
-