-
Danka je charismaticky clovek,je krasna mimochodem role doktorky je věrohodna,a v bilem ji to moc slusi,a ty bryle se k ni moc hodi,je v nich sexy,dale je,hodna ,mila... uspesna,jen skoda ze v ordinaci,napsali scenar tak ze se rozejde s romanem,je to sice od neho podraz,ale bylo by super kdyby zustali spolu!!!!!!se strejdou si o dance hodne povidame,a snime o tom ze ji uvidime na vlastni oci....je to muj velky sen!!!!!videl ji uz tady nekdo??????? *4*
-
Podle mě,je Danielka nejlepší herečka na světě. *4* *3*
-
Plastika nosu?
Prvně jsem Danielu Šinkorovou viděla v pokračování Nemocnice na kraji města - po dvaceti letech. Tam se mi zdálo, že má poněkud delší nosík. Řekla bych, že si ho nechala plastikou poopravit. Vidím to jenom já, nebo je to pravda? *14* -
Jste výborná herečka škoda že už nehrajete v ordinaci v růžové zahradě tady v Čechách.Jste nejlepší herečka na světě.Hrozně ráda bych vás chtěla potkat někde v Praze. *3* koukám se na ty díly kde jste hrála a moc se mi líbí ty díly moc vám to tam pasovalo s Petrem Rychlím.A aji pěkně spíváte máte pěkné písně.
-
danka
mam moc rada danku,je vazne skvela,videl ji tu uz nekdo osobne,,,,odepiste,na danku dokazu s nekym mluvi i hodinu,kdo si chce se mnou o ni pokecet piste na muj mail,odpovim djada25@seznam.cz *4* *4* -
Všechno nejlepší k narozeninám, ať se Vám daří :)
-
jsi Slověna, Co ? *13* *13* *13*
-
Teď budu hnusná, ale ona je taky, kdyby se vrátila na Slovensko, udělala by líp. Někoho tak nesympatického jsem dlouho neviděla, nesnášela sjem ji už předtím, no v Ordinaci ji nemůžu ani vidět, kvůli ní se na to nedívám a ABSOLUTNE nerozmím, jak mohla vyhrát tu anketu...Týtý??? Nesympatická a ošklivá herečka, takových tu máme dost! Adios *13*
-
-
Re:
Tady nekdo zavidi ze?
-
-
Daniela Šinkorová je nej herečka!!! *3*
-
Danka
Daniela Šinkorová je nej herečka!!! *3*