Přejít na výpis diskuzí

Daniela Šinkorová

OSOBNOST 31.12.2006 
236 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Danka je nejlepší na světě!Je krásná a sympatická.Mám jí moc ráda. *4*
  • přání o plakát

Mílá Danka,hodně se mi líbíte, ať už jako Daniela Šinkorová nebo Gita Petrová jste prostě senzační a nenechám si ujít jediný díl serialu Ordinace v růžové zahradě.Můj sen je mít ve svém pokoji Váš plakát s Vaším podpisem, můžete mi nějaký zaslat,popř.mi napište co proto musim udělat. Moje adresa: Zbyněk Filipčík Partyzánská 1013 Bzenec 696 81 Váš obdivovatel.
  • Pokec

Ahoj tak co jak se tam máte?Já mám také ráda Danielu a moc a moc jí fandim a držim palce v její prácičce.Čau Bára-Karlovy Vary. *4* P.S:Danka je anděl. *4*
  • Slovenka

Nechapu proč vám nestačí uspěch na Slovensku a lezete do ČR to jste tak hladová že na konec budete chtít celou Evropu.Neustále vás vidím v reklamě na zvětšení poprsí s tím jste dost trapná protože máte bez tak PUSH-UP
  • KDYŽ SE TI DANKA NELÍBÍ TAK NA NÍ NENADÁVEJ, NEPLÁCEJ SI PLÍCE. BÁRA FALDUSOVÁ-KARLOVY VARY. *5* *16*
  • PLAKÁT

AHOJ NEVÍTE NĚKDO KDE BYCH MOHLA SEHNAT DANKY PLAKÁT?AHOJ BARČA *4*
    • Danka

I Like Danielka!!!:-) *14*
  • Krásná herečka

• Krásná herečka

Paní Šinkorová!Jste skvělá herečka!Já a moje rodina si nenecháme ujít žádný díl seriálu Ordinace v růžové zahradě.Opravdu bychom byli moc neradi,kdyby jste Ordinaci opustila!!!Musím podotknout,na to,jak jste mladá,jste výborná herečka!!!Určitě se časem proslavíte!!Jen doufám,že se s Vámi budu moct setkat také osobně!Dáte mi radu,co bych pro to měl udělat?Email zveřejněn o něco výše!!! S úctou Kiš Tomáš
  • ďáblík

Jsi super ženská.obdivuji tvůj temperament. *3* *5* *4*
  • postup *14*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit