-
šmulina
Dobrý den,chtěla jsem jenom říct,že jste skvělá herečka a bude velká škoda když v ordinaci skončíte!!Bez Vás už to nebude ono jste ta nejlepší tvář celého seriálu!!Držím palečky Nashledanou *3* -
Věřím a doufám
Milá Danko,
Nevím jestli to budeš nebo nebudeš číst.Ale naděje umírá poslední a nehledě nato, že o mě tvrdí,že jsem věčný optimista.
Informace o tom, že se FanDan vrací mě víc než dost potěšila.Jsi skvělá herečka, zpěvačka a měla jsem tu čest se s tebou setkat osobně a musím říct že jsi i báječný človíček.A tak bych ti chtěla popřát hodně štěstíčka, zdravíčka a spokojenosti. A hlavně pevný nervy při cestě zpět na výsluní.
*8*
s pozdraven Niky
p.s: promiň mi to tykání, ale taková jsem už já *15* -
-
Re: Věřím a doufám
já jsem již neměla tu čet se s tebou setkat osobně ale bylo by mi to největší ctí. ty si možná lepší než l.bílá a to jí hodně poslouchám ahoj hanča
odpust mi to tykání prosím *7* *14* *5* *8* *4*
-
-
re:jirka a Jirka
Souhlasím s oběma.Milá,hezká,krásně zpívá ,ale to líčení je fakt moc násilné.Přejí hodně uspěchu. -
moooooooc krásná
je to super skvěká herečka. -
danka je nejkrasnejsi herecka v ceske republice,az bude soutez o nejhezci usmev je jasnym vitezem
-
Pozdrav
Danielo Šinkorová.jsi výborná herečka a zpěvačka.Já s mamkou si nenecháme ujít ani jeden díl Ordinace v růžové zahradě.Tvůj vánoční koncert byl super.Doufám,že nepřestaneš hrát v ordinaci,protože nejlepší postava v seriálu je Gita. *4* *4* *4* -
-
Re: Pozdrav
Tak to teda s tebou naprosto souhlasim!!! *3*
-
-
Daniela
Dobrý den Danielo,proč už nechcete hrát v ordinaci ?Ze začátku tam bez vás byla nuda ,ale ted třam jsou noví doktoři a sestřičky a je to super
*3* *4* -
Danka
Danielo,jsi fakt,nej,nejnej....Mrzá mě,že se nemůžu zž na tebe koukat aspoň v televizi...napravíš to?? *14* -
ahoj
ahoj danko si suprova herecka a mam te mocinko rada *15* a taky moc rada se divam na ordinaci!!!!!!!! *4* -
????
Danielo???,kde berete tak uzasne vlasy???? tereuinka
*7* -
-
Re: ????
ano
-