Přejít na výpis diskuzí

Daniela Šinkorová

OSOBNOST 31.12.2006 
236 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Danka

*14* Je to ta nejkrásnější a nejlepší z nejlepší hereček na světě... Je prostě nejleší!!! *14* Ať už příjme ňáký kšeft...
    Kdo se mnou souhlasí?Napište...
    • monasek19

Re: Danka

To mas pravdu ze je to nejkrasnejsi a nejlepsi herecka na svete je nejlepsi mam ji rada *14* *14* *14* *14*
    • polianah

Re: Danka

napíšu daniele!!!!!!!!! *14*
  • Super herečka

Jste vážně super herečka a zpěvačka.Držím palce v dálších filmech a seriálech.V Ordinaci jste super a já nevinechala ani jeden díl.
  • Danča

Dančo si překrásná vážně.
  • ...

Ne, to se ti nezdá. Daniela má skutečně chirurgicky upravený nos, díky nehodě při zkoušení muzikálu. (Kolegyně jí ho zlomila.) Mluví o tom otevřeně, není to žádné tajemství. Od přírody měla větší nos, ale když jí po té zlomenině špatně srostl a vytvořila se jí tzv. skoba, rozhodla se takhle. Provedeno na jedničku!
  • Danielo s tím hubnutím už přestaňte, už to hraničí s anorexii a zbytečně si dáváte moc makeupu, vypadáte jako gejša. Taková pěkná ženská jste byla.
  • Zlatý slavík

SK 9 SINKOROVA DANIELA podpořte svým hlasem Danielu *3*
    • Re: Zlatý slavík

podpořím
  • ANNO 2008

ANNO 2008
    ANNO 2008
    Od 2.1. do 25.1. můžete Danielu podpořit v anketě ANNO 2008! Hlasuje se na stránkách TV Nova. Nejprve je nutné se na stránkách zaregistrovat, v registraci vyplnit svoje jméno, příjmení a telefonní číslo a poté už můžete hlasovat. Hlasovat můžete opakovaně - každý den jednou .
    Děkuju za každý hlas pro Danielu:-)
    • Re: ANNO 2008

A nebo můžete hlasovat smskou na číslo 906 06 09 vzor: ANO Z SINKOROVA SINKOROVA SINKOROVA
      Hlasujte, protože si to opravdu zaslouží!! *14* *4*
  • pro questku

tak co sem lezeš na ty stránky,když máš takovýhle názor?tady to není pro tebe,ale pro ty co mají Danielu rádi!
    • guestka

Re: pro questku

Aha od tedka je dáno kdo co může a nemůže? v tom případě pardooon a já raději odcházím na lepší stránky *1*
      • Re: Re: pro questku

Tak to uděláš nejlepší věc,kterou můžeš udělat. *15* *15* *15*
    • lucik85

Re: pro questku

JJ,tak to Janku s tebou souhlasím.Takové názory tady nepotřebujeme *16* *8* . Každý víme své *15*
  • hlasování

doufám že hlasujeme pro Danku v týtý? *3*
  • pro danušku

DANČO,CHTELA BYCH ABYS MI POSLALA FOTKU Z PODPISEM.PA DANUŠ
    • Re: pro danušku

milá danielko,byla bych ráda kdyby ste mi poslala fotografii s podpisem (hana polívková kralovice na palcátech 826 331 41) *14* prosííííím *3* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *3* *3* *3* *8* *5*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit