-
hanča
ahoj, Daniela je fakt nej!!!!!!!! *3* -
Jste úžasná zpěvačka i herečka prostě nemám slov jste fakt dost dobrá moc Vám fandím. Pro mě jste nejlepší zpěvačka i herečka. *15* *6* *16* *2* *1* *5* *7* *8* *13* *12*
-
-
A mně se paní Daniela moc líbí a všechny ty komentáře o její postavě a údajné anorexii považuji za víc než trapné. Jestliže se ona cítí spokojená, tak to je to hlavní. Moc ji zdravím a držím palce, aby se nenechala odradit závistivci, kteří kynou u televize s talířem v ruce.
-
-
Prosba
Chtěla bych se zeptat jestli někdo nemáte nějaké jiné fotky Daniely než jsou na internetu: př:nějaké akce kde jste byli a tak dál.............Jestli ano tak mi je prosím pošlete na mojí adresu!!!!!!!dík Bára F. *3* -
Danka
Proč máme Danku rádi?? Proto jaká je!!! A to že na ni bulvár hází špínu hned, když ji vidí s nějakým mužem, nás nezajímá....Máme ji rádi proto, že víme jaká ve skutečnosti je *14* Kdo ji poznal, to ví....Máme tě rádi *14* *4* -
-
Re: Danka
Lidi, vy jste se zbláznili! Co to píšete za hlouposti, kdo ji má rád? Její herecké výkony v poslední době - úplná katastrofa, je tak rozhozená, že už ani sama neví co dělá. Je omámená tím svým frajerem a chce si dobrovolně sama zničit život, tak ji nechte ať to udělá. Přesvědčujete "kozu" ať vyleze na strom,že tam bude líp vidět. Jenže koza nerozumí lidské řeči a není schopná nikam lézt, i kdyby rozumněla co ji říkáme. Ať udělá co chce, patří ji to a vy nechte jednu trefenou Slovenu,ať se pracovně znemožní. Máme lepší herečky, které přemýšlejí vlastní hlavou, ne hlavou nějakého trapného chlapa...Když toto píšu tak už je pryč z Ordinace a nejen z ní. -
-
Re: Re: Danka
Ona je fakt super i když není v ordinaci a to vaše hodnocení stojí za prd,protože ten kdo věří bulváru nedovede věřit pravdě, protože bulvár umí lidi natolik pošpinit, že už potom chudák neví jak z toho vyjít
to znamená, že ona odešla z ordinace dobrovolně a je mi úplně jedno jestli je to pravda nebo ne , ale za jejím odchodem je její profesní rozhodnutí a ne její přítel
zdarec
-
-
danka je nejlepsi. zboznuju ji. vim o ni skoro vse.testy s ni mam nadprumerny. -
-
Re: Re: Danka
V ordinaci jste pro mě znamenala mámu,protože takový úžasných osobností bychom asi všichni v životě viděli víc.Když jste umřela,hodně jse to obrečela a brečím ještě dnes. Moc mě mrzí,že už tam nejste,ale vzhledem k potížím,které Vám Nova způsobila to chápu. *9* *9* *9* -
-
Re: Re: Re: Danka
A mimochodem,těm lžím v bulváru fakt nevěřím a moc mě mrzí,že jsou mezi námi ,,hyeny",kteří takovéto hnusy dokáží napsat *9* -
-
No toto, mamo....
Uvažuji co to nosíš na ramenou. Nevypadá, že by to byla hlava a navíc něco čím člověk přemýšlí. Vyléváte si tady všichni mozek nad něčím a někým, co je úplně mimo diskusi. Tak byste netruchlili ani nad ztrátou svých nejbližších. Celý náš národ se zbláznil, skrze Šinkorku všichni plačete jak .... nevím co napsat slušnýho. Ta hérečka vypadá i když je relativně mladá- stará jak gatě, hraje 26 hodin denně, kromě těch placených rolí i v každé minutě - na fotkách, na internetu... Jinak je to však nesvéprávné trdlo, které sebou nechá kýmsi manipulovat a ani o tom neví. Nakonec na ni doplatil třeba i Petr Rychlý se svou rolí v Ordinaci. Chci vidět jak se chce jednou vrátit tam kde už dávno byla, tyto její extravuřty ji u nás už nikdy nikdo nezapomene.
-
-
-
-
Souhlasim s tebou vystihla jsi to skvěle!!! *3*
-
-
Danka
Ahoj Danko, mám tě moc ráda a moc tě obdivuji....Jsi pro mě ta nejlepší herečka...V Ordinaci ti to moc sluší a tvé výkony v muzikálech jsou skvělé *14* Jen mě mrzí, že jsem nemohla přijet na setkání s tebou...Měj se moc krásně a držím palečky *14* *14* *4* -
Daniela
Jsi dobrá herečka i zpěvačka a role v Ordinaci ti moc sluší *14* *4* -
Kdy už konečně zahrajete jínou roli než doktorku?Jediný kdo vás má v naší rodině rád je babička jinak nikdo ani já.
-
daniela
ahoj danielo proč nejsi v ordinaci? -
-
Re: daniela
Pretože je špina zažratá, ako vravia v Nitre!
-
-
krásné fotky
DANIELO MÁTE moc krásné fotky moc se mi líbí proč jste vlastně opustila seriál ORDINACE RŮŽOVÉ ZAHŘADĚ?BYLA JSTE PERFEKTNÍ JAKO MUDR GITA PETROVÁ kdybych neměla ty blbé záchvaty tak jsem málem už přijela na kompars do vašeho seriálu ORDINACE moc si vás vážím jako herečku a muzikálovou zpěvačku moc vám to sluší MARTINA A PŘEJI VÁM hodně úspoěchů i v lásce sama jsem před 15 lety zkusila co je to zlomené srdce. *3* -
MUDr. Gita
Vážená paní Danielo,
syn chtěl vědět, co se na netu třeba píše o jeho mamině a zadal do vyhledávače MUDr. Gita. Skepticky jsem ho usadila, že tam bude milion odkazů na Dr. Petrovou a o jeho příbuzné ani slovo. Nahlédla jsem však zvědavě, co se kolem první řady Ordinace vlastně děje a překvapená, že odpovídáte na dotazy v diskusi. Tak jsem si řekla, že taky napíšu pár slov. Filmy, seriály to je fikce. Já jsem čistokrevná Gita a doktorka žijící a pracující na Moravě navíc. A pokud vím není nás v republice mnoho. Svého času mi váš seriál vstupoval někdy do života nejen tím, že jsem u televize žehlila a zašívala jen v úterý a ve čtrvrtek a manžel si významně sahal na spánek, že toleruju ne vždy vydařené scény mýdlové opery z Růžovky. Ale i v práci se množily dotazy, proč se se svým jménem nedám ihned na gynekologii.
Tím chci říct, že mi docela v seriálu chybíte, líbil se mi váš prototyp laskavé a chápající doktorky, která vkládala do práce nejen profesionalitu, ale i srdce. Jsou takové a není jich málo.
Dovolte mi, abych vám pořála další úspěchy v práci i v soukromí.
Zdraví Gita *3* -
-
Re: MUDr. Gita
Dobrý den,paní doktorko Gito!
Jsem potěšena tím,že jste si našla čas a napsala tento příjemný vzkaz.Je vidět,že právě Vy budete patřit do té skupiny lékařek,které svou práci dělají srdcem!!
Jsem ráda,že jsem Vašemu jménu nedělala ostudu:))
Mějte se hezky,at se Vám daří a pozdravujte syna!
Daniela -
-
Re: Re: MUDr. Gita
milá danielo, jsem ráda že jsem si mohla sehnat tvůj E-mail ahoj *14*
-
-