-
Radši už běž!
Nejen, že by měla ta vaše Danka odejít z Ordinace, ale i celá Ordinace by měla skončit. Už to začíná být opravdu hodně trapný. Danka je tak chytrá, že předčí i starou Wallshovku z Beverly Hills. A po tom co jsem se dozvěděla, že rakovinou onemocní i Pálenice (samozřejmě, že se z toho po pár týdnech dostane jak kolega Česťa - kéž by tomu tak bylo i ve skutečnosti) jsem se musela začít smát. Ani se nedivim pani scénáristce, že se jim na to už vyprdla. Taky bych nevěděla co mám vymýšlet! Kdyby radši natočili nějaký duchaplnější seriál jako třeba Četnické humoresky nebo Hraběnky, ale to bychom chtěli po Nově příliš. Už by taky nevěděli jak se těm Američanům a jejich stupidním seriálům zavděčit - když se to řekne slušně. Tak tohle jsem potřebovala!!! *16* *5* *9* -
-
Re: Radši už běž!
Ženu za pultem....třeba, ta by se ti zamlouvala, víc... :-))
-
-
Danko bojujte za nás diváky
Dobrý den Danko vy nesmíte skončit v ordinaci, bez Vás to nebude ono. Když on Vám dál nůž na krk tak se braňte a dejte mu také nůž na krk. Řekněte mu buď se rozvedeš a bude to klapat nebo buď ženatý ale vtom případě na mně zapomeň.
Co to je za chlapa když žárlí na milostnou hereckou scénu. Vždyť mezi Vámi a Petrem nic není jen to filmujete. Já bych takového chlapa chytla za flígr a ten by jel. Když je tak chytrý ať se rozvede. řekněte mu že se Vám to nelíbí. Nebojte se ho Danko je to jen chlap.
A myslete na nás diváky. Bez Vás ta Ordinace nebude už ono.
Nebojte se ho on Vám neublíží řekněte mu buď se rozvedeš a budeme dál spolu, nebo si zůstaň ženatý ale vtom případě jdu od tebe. Když ty kompromis já také.
Máte na lepší chlapi. Danuško moc prosím nekončete v Ordinaci vemte to zpátky. Moc Vás prosím Vaše fanynka. Snad to čtete, prosím alespoň nám sem na tuto stránku napište něco víc. Mějte se krásně. A držím pěstě. *1* *3* *15* -
-
Re: Danko bojujte za nás diváky
Nejdeto.On má fantastickýho utahováka. -
Re: Danko bojujte za nás diváky
Danielo,doufám,že si ten Váš odchod rozmyslíte z Ordinace.Kvůli chlapovi a který je navíc ženatý to nestojí vůbec za to!A tomu můžete věřit.Ať neuděláte chybu,která se Vám vymstí. *13* -
-
Re: Re: Danko bojujte za nás diváky
Nenechte se ničit chlapem, kterému jde jen o to, aby měl koho ničit. Z toho žije. A pokud je ženatý, máte důkaz, ničí ženu a i Vás.
Danko, ¨nechci poučovat, ale se ženatým se nechodí
-
-
-
šmulina
Dobrý den,chtěla jsem jenom říct,že jste skvělá herečka a bude velká škoda když v ordinaci skončíte!!Bez Vás už to nebude ono jste ta nejlepší tvář celého seriálu!!Držím palečky Nashledanou *3* -
Danči
dobrý den jste opravdu skvělá zpěvačka atak stejně dobraá herečka moc vás obdivuju prosím písnite mi email *3* *4* *14* *3* *4* -
chci s tebou poradnej sex
nejdriv mi pohonis pak vykouris *5* *4* potom ti za odmenu nastrikam svy semeno do mordy budes polykat jak diva *1* -
Danka
Už se těším na úterý 19.6 na Ordinaci
*14* *14* *14* *14* -
Daniela
Jsi dobrá herečka i zpěvačka a role v Ordinaci ti moc sluší *14* *4* -
Kamik
ahoj danko moc se mi líbíš v Ordinaci ta role ti sluší a jsi výborná herečka i zpěvačka *4* -
Danka
Ahoj Danko, mám tě moc ráda a moc tě obdivuji....Jsi pro mě ta nejlepší herečka...V Ordinaci ti to moc sluší a tvé výkony v muzikálech jsou skvělé *14* Jen mě mrzí, že jsem nemohla přijet na setkání s tebou...Měj se moc krásně a držím palečky *14* *14* *4* -
Danka
Proč máme Danku rádi?? Proto jaká je!!! A to že na ni bulvár hází špínu hned, když ji vidí s nějakým mužem, nás nezajímá....Máme ji rádi proto, že víme jaká ve skutečnosti je *14* Kdo ji poznal, to ví....Máme tě rádi *14* *4* -
-
Re: Danka
Lidi, vy jste se zbláznili! Co to píšete za hlouposti, kdo ji má rád? Její herecké výkony v poslední době - úplná katastrofa, je tak rozhozená, že už ani sama neví co dělá. Je omámená tím svým frajerem a chce si dobrovolně sama zničit život, tak ji nechte ať to udělá. Přesvědčujete "kozu" ať vyleze na strom,že tam bude líp vidět. Jenže koza nerozumí lidské řeči a není schopná nikam lézt, i kdyby rozumněla co ji říkáme. Ať udělá co chce, patří ji to a vy nechte jednu trefenou Slovenu,ať se pracovně znemožní. Máme lepší herečky, které přemýšlejí vlastní hlavou, ne hlavou nějakého trapného chlapa...Když toto píšu tak už je pryč z Ordinace a nejen z ní. -
-
Re: Re: Danka
Ona je fakt super i když není v ordinaci a to vaše hodnocení stojí za prd,protože ten kdo věří bulváru nedovede věřit pravdě, protože bulvár umí lidi natolik pošpinit, že už potom chudák neví jak z toho vyjít
to znamená, že ona odešla z ordinace dobrovolně a je mi úplně jedno jestli je to pravda nebo ne , ale za jejím odchodem je její profesní rozhodnutí a ne její přítel
zdarec
-
-
danka je nejlepsi. zboznuju ji. vim o ni skoro vse.testy s ni mam nadprumerny. -
-
Re: Re: Danka
V ordinaci jste pro mě znamenala mámu,protože takový úžasných osobností bychom asi všichni v životě viděli víc.Když jste umřela,hodně jse to obrečela a brečím ještě dnes. Moc mě mrzí,že už tam nejste,ale vzhledem k potížím,které Vám Nova způsobila to chápu. *9* *9* *9* -
-
Re: Re: Re: Danka
A mimochodem,těm lžím v bulváru fakt nevěřím a moc mě mrzí,že jsou mezi námi ,,hyeny",kteří takovéto hnusy dokáží napsat *9* -
-
No toto, mamo....
Uvažuji co to nosíš na ramenou. Nevypadá, že by to byla hlava a navíc něco čím člověk přemýšlí. Vyléváte si tady všichni mozek nad něčím a někým, co je úplně mimo diskusi. Tak byste netruchlili ani nad ztrátou svých nejbližších. Celý náš národ se zbláznil, skrze Šinkorku všichni plačete jak .... nevím co napsat slušnýho. Ta hérečka vypadá i když je relativně mladá- stará jak gatě, hraje 26 hodin denně, kromě těch placených rolí i v každé minutě - na fotkách, na internetu... Jinak je to však nesvéprávné trdlo, které sebou nechá kýmsi manipulovat a ani o tom neví. Nakonec na ni doplatil třeba i Petr Rychlý se svou rolí v Ordinaci. Chci vidět jak se chce jednou vrátit tam kde už dávno byla, tyto její extravuřty ji u nás už nikdy nikdo nezapomene.
-
-
-
-
Souhlasim s tebou vystihla jsi to skvěle!!! *3*
-