Přejít na výpis diskuzí

Daniela Šinkorová

OSOBNOST 31.12.2006 
236 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • krasa

proji moc moc a moc uspechu v dalsich serialech a muzikalech *3* je moc skoda ze jste skoncila v ordinaci koukala jsem se na ni hlavne kvuli vam jste skvela zpevacka herecka a vubec vsechno *14* *14*
  • ....

takový rady do do života mno mozna mate pravdu ae každej si zije svuj zivot ne?? jinak moooc kláásná holka tadyto a taky mooc dobra herecka =o)
  • Sloveny

všechny sloveny v českém showbizu dělají jen problémy a berou práci talentovaným českým herečkám. *5*
    • Re: Sloveny

slovenske herecky jsou nahoudou talentovane a Danka obzvlast!!!
  • Taková škoda

tak pěkná ženská a ona se nechá ničit psychopatem, který žárlí na její úspěchy. Až ji zničí, tak odejde ničit jinou.
  • Danielo NE

Danielo, nerada to říkám, ale PROČ si ničíte život kvůli nějakému slizkému poděsovi??? *9* Vždyť jste úžasná herečka s velkou budoucností! To si po ní necháte tak ošklivě šlapat??? Snad nechcete ukončit všechny ,,kševty" co máte! Takovou nadanou herečku se bude špatně shánět a o vás musejí mít chlapy hodně velký zájem-jen u nás v rodině jich je nejméně pět! Tak kašlete na nějakého žárlivca který vás chce vlastnit a ŽIJTE SI SVŮJ ŽIVOT!! *3*
    • renata neslyšíci

ahoj Danielo, moc se mi líbí v Ordinaci ta role ti sluší a jsi výborná herečka i sympatická!Možné,neznáš mě?Jsem neslyšící.Je mi 36 let.Vystudovala jsem JAMU, ale už je to dávno.Mě to mrzí, že jsi odešla.Je mi to líto.Prosím tě, piš mi e-mail.Děkuji za odpověď.
      Spozdravem Renata Pastrnáková ( Vysoudilová)
  • daniela

ahoj danielo proč nejsi v ordinaci?
    • Re: daniela

Pretože je špina zažratá, ako vravia v Nitre!
  • !!!Nabízim zápich!!!

Čau Danko, nabízim ti krásný dlouhý zápich, jeho délka je 25 cm, možná je i sleva. Napiš na můj e-mail. *5*
    • Re: !!!Nabízim zápich!!!

a co šířka
  • Blog

Jestli máte rádi Danielu, tak se podívejte třeba na tyhle stránky:
    www.d-sinkorova.blog.cz

Je fakt super ženská ;-) *3*
    • Je krasna

Jsi strasne uzasna herecka ahrozne hezky zpivas mam te moc rada a rada bych te videla PROSIM *9* *9*
  • Nevěřte všemu, co napíší

Tady čte někdo moc bulvár. Nemůžete věřit všemu, co někde napíše ňákej chytroprd z Blesku nebo z něčeho podobnýho. *13*
    • Re: Nevěřte všemu, co napíší

A čemu jako nemáme věřit? Snad nemáme věřit ani svým vlastním očím. Bulvár najal nějakou dvojnici, kterou fotí s tím frajerem Šinkorové. A taky zveřejňuje její názory, které ani nejsou její. Museli byste žít několik roků na Slovensku, abyste pochopili mentalitu slov.žen. Když přijde na věc tak si klidně nechají od svých partnerů hned po ránu "nějakou" preventivně vrazit... Naše české a západní manýry tam dojdou minimálně tak za 10 roků. Zatím bude Šinkorka chodit se svým milým pár kroků "za ním" a se sklopenou hlavou. To taky známe z nějakého bulváru. Naše celebrity by rozdávaly úsměvy všude, kde by zahlédly nějakou kameru. Ne že by se mně právě toto líbilo, ale tak to u nás chodí. Žaneta aj. které tady píší po česky nejsou Češky a patrně všechny tyto úděsné pochvalné řeči tady někdo platí, Šinkorová to však není.
  • JSTE Z MARSU?

PROBOHA! CO TO TADY PÍŠETE ZA SRAČKY? NEJDŘÍV, NEŽ ZE SEBE NĚCO VYBLIJETE, ZKUSTE NAPOČÍTAT DO DESETI!
    • polianah

Re: JSTE Z MARSU?

skuste se podívat do zrdsadla a počítat se zavřenýma očima do deseti, než sem
      napíšete něco hnusnýho!!!!!! Daniela je prostě nejlepší!!!!!!!!!!!! *16* *14*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit