Přejít na výpis diskuzí

Danielle Peazer

OSOBNOST 10.6.2012 
53 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Danielle je naprosto uzasna. Miluju ji. Je strasne krasna, jen me mrzi ze uz neni s Liamem. Byli dokonaly jako par. Ale i presto jsem si ji strasne moc oblibila. Sice ma Liam jinou a preju mu stesti ale bude mi trvat dlouho nez si na liamovu novou holku zvyknu, ale musim uz jen kvuli Liamovi. Mam Dan strasne moc rada, je to ta nejlepsi a nejhezci tanecnice co jsem videla.
  • stylesova
    ona je tak uzasna a hodne se k Liamovy hodí *14*
  • Happy Birthday! Danielle :) :)
  • Keby nebolo Liama, nemala by toľ ko fanúšikov, ak by teda nejakých mala ;) vtipné ako všetci hovoria že by bola slávna lol
    • Barbar.a
      No zlatíčko až na to že ona je opravdu slavná :3 Byla hlavní tanečnicí na Victoria´s secret schow 2014 a je tváří mnoha módních značek. Navíc ji do svých kampaní zahrnuje mnoho charitativních organizací. Takže být tebou pomlčím :*
  • Ach jooo ..myslite ze je pravda ze se s Liamem rozesla? :'(((
    • Barbora.Sokolova
      Nerozešli viděla jsem fotky na fb a taky mam přidanou(sledovanou)Dan na fb a tam asi před týdnem psala I LOVE YOU LIAM *14* *3*
      • Jenže ona fb nemá ;)
    • Podle mě rozhodně ne! Vždyť to je takovej miloučkej pár :* Nesmí se rozejít! Prej, že ale potvrdila na svym twitteru, že to není pravda ;) *14*
    • To nevím ptala jsem se jich na ask.fm a oba řekli že to byl vtip ale teď je to všude já fakt nevím!Prosím ať to není pravda,spolu tvoří dokonalý pár!Prosím vraťte se k sobě jestli jste se rozešli! *9* *13*
      • ty mas jejich ask?
    • Preeej joo ,ale jeste to neni uplne jiste :'(
  • Zendaya123
    Happy B-day Dan!! :D *3* *4*
  • Je Dan s Liamem?Já doufám že jo! *13*
    • Bohužel ne, není :-( taky jsem jim to přála *13*
  • Je úplne úžasná ! Milujem ju a je to môj vzor ! :) Chcem byť taká ako ona, je krásna a určite má aj dobré srdce :)
  • 456Lucinka456
    Happy Birthday! *4*
  • Barbora.Sokolova
    She is BEAUTIFUL *14*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit