Přejít na výpis diskuzí

Danielle Peazer

OSOBNOST 10.6.2012 
53 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ách jo.....
    Jak mě chybí PAYZER *13*
    Byli tak úžasní byli spolu tři roky, a teď to zahodily...
    Ale já věřím že spolu zase budou a budou mít děti..
    Vím že Liam má Soph( nemám ji ráda,ale respektuji je), ale já každý den se modlím, a věřím že jednou se na internetu oběví: Liam Payne ze skupiny One Direction se rozešel se svojí přítelkyní Sophiou Smith, a vrátil se zpět k své bývalé přítelkyní tanečnice Danielle Peazer...
    Vím, že je to až moc vysnění ale v to doufám a věřím a taky pro to žiju....
    • Romca10
      tak snívaj ďalej, pretože to sa nikdy nestane :))) *3* *3*
      • A ty si jako co ? :D Vědma ? :D Čarodějka ? :D nikdo neví co se může stát:)
        • Romca10
          Prečo by sa k sebe mali vrátiť? Vieš páry sa rozchádzajú preto, lebo to medzi nimi neklape a nie preto, aby sa zase dali dokopy, len za to, že vy poviete -.- zmierte sa s tým už konečne.
  • Já ji sice s Liamem nezažila, ale... Podle mě se víc hodí k Soph..
  • Pokud chcete vědět o Danielle (téměř) všechno, tady je o ní facebook: https://www.facebook.com/pages/Danielle-Peazer-CZSK/321091868031399
  • Přeju hodně štěstí!!!!
  • nevím, jak se může Liamovi líbit, je tak ošklivá a její nos vypadá jako když přes něj dostala a on se jí rozplác.. je fakt hnusná vůbec se mi nelíbí *16* *16*
    • Ty si normální blbka!!!!Jenom ji závidíš že chodí s Liamem!!Přestaň ji urážet je to normální holka jako mi ostatní!Jo možná je tanečnice je slavná,ale to neznamená že ji budeš urážet!!Její nos je hezčí než tvůj možná jsem ho neviděla,ale je hezčí ty ji jenom závidíš že je slavná a že chodí s Liamem!!!!Tak ji nech bejt!!!!Danielle je úžasná je to ta nejlepší tanečnice kterou sem kdy viděla,je to můj vzor tak ji nech napokoji!!!!!! *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16*
      • Dobře holka :*
    • Zlatíčko drž hubu :* Ona je dokonalá ! Tak nechápem čo riešiš ?! Nehodnotí sa podľa výzoru, ale podľa toho aký človek je a ona je určite úžasná ! :*
    • ano souhlasím s tebou *16* *16* *16*
    • kurňa nechte ji. Co vám udělala? Já ji třeba miluju, je to můj vzor a jakoby neměla nadávek dost! Každýmu se líbí někdo jiný, sakra. Liamovi se může líbit taková jaká je uvnitř ne? Ona je úžasná a je Directioner. Je vzor mnoha holek a je nehorázně krásná! Řekla bych, že ty jen tiše závidíš, že má Liama a že má takový talent a ty určitě nejsi žádná krasavice. *3*
      • Musím stebou souhlasit ..je nejlepší a nejkrásnější..
      • Máš úplnu pravdu ;)
    • přesně ... souhlasim s tebou, ale když ji má Liam rád.... škoda že se s ní dal zase dohromady... :P
  • Nevíte někdo, jakej taneční styl Danielle tancuje? :) Díky
    • Studovala balet a je učitelka jlasickéhi baletu jinak tančí commercial dance :)
    • Tancuje hlavně balet a myslím něco jako moderní jazz nebo tak něco :DD
  • Ona je úžasná a k Liamkovi se strašně hodí.. miluju tenhle pár ;-**
  • nesnáším ji. žárlí na Sophii, protože Liam milujě SOoph a né jí. Píč´*
    • Barbar.a
      Prosím tě a kde si takovou pitomost vzala že na ni žárlí? V životě o ní nemluvila. A navíc Sophie teda žádná krasavice neni. Takže radši mlč, a dál si hraj s panenkami.
  • Je to můj vzor je prostě nej!!!!!!Já to Dan a Liamovi přeju jsou spolu úžasní!!!!Nejhezčí pár co může být!!!! *3* *4* *14*
  • božéé ona je veľmi krásna a zlatáá ♥ S Liamom boli neuveriteľní :) škoda,že niesú spolu :)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit