-
frcfr
Darinko držte se ani si nechci představit co teď prožíváte:(
musí to pro vás být těžké ignorujte to...to co se stalo vám se může stát každému přece nejste nějaká bestie prostě se stala nehoda a umřel při ní člověk upřímě řekněte kdo se vždy plně soustředí na řízení??
Vy kreténi místo toho aby jste se do Dary pouštěli se raději zamyslete sami nad sebou jak řídíte jestli vůbec máte právo jí takhle nadávat!!
Dáváte vždy 100% pozor při řízení???
Aby se něco takového už neopakovalo všichni by jsme si z tohoto měli vzít poučení!!!
Tohle se může stát i vám!!!! -
podpora
Darčo drž se všichni samozřejmě ví že jsi to neudělala úmyslně a že tě smrt toho pána bolí.Doufám,že bude vše rychle vyřešeno a u novinárů zapomenuto.pa Nikča -
-
Re: podpora
pochybuju !!§§§§§ *13*
-
-
test
Pozn.: Budete potřebovat pomocníka, který bude hlídat volnost silnice 1) Najděte si volnou silnici se zatáčkou o stejném poloměru a šíři, jako je ta, na které se udála ta tragédie. Kdo bydlí v Praze může si otestovat průjezd na té autentické silnici. 2) Pásmem metra změřte šířku, která by měla odpovídat těm 6-ti metrům a na středu udělejte čáry, které budou vyznačovat střed vozovky. 3) Jeden kamarád může fotit nebo natáčet kamerou průjezd z čelního pohledu (samozřejmě z krajnice v bezpečné vzdálenosti) 4) Zkuste jet 40km/h do pravotočivé zatáčky a zjistíte i pozorovatel mimo, že i při pomalém průjezdu to auto táhne na střed do protisměru ! 5) Zkuste jet 50 km/h a zjistíte, že nejste schopny se udržet ve své půlce a lehce už zasahujete přes střed ! 6) Zkuste jet 60 km/h a zjistíte, že svoje vozidlo nejste schopny už udržet ve své půlce ohraničené křídou, ale více jak polovinou vozidla zasahujete do protisměru 7) Naopak vozidlo, které pojede do levotočivé zatáčky (jako ten mopedista), tak jeho to bude silně tlačit vlivem odstředivé síly ke krajnici. Pokud by moped jel cestovní rychlostí 25 až 30 km/h odtředivá síla NEDOVOLÍ vozidlu se tomu středu vůbec přiblížit, natož se dostat do protisměru - to odporuje fyzikálním zákonům. JEDNOZNAČNĚ TEN, KDO ABSOLVUJE CESTU DO PRAVÉ ZATÁČKY (Darinka - závodnice) BUDE VYNÁŠEN DO PROTISMĚRU TÍM VÍC, ČÍM RYCHLEJI POJEDE. Opačný jezdec (mopedista) nemá šanci se při běžné jízdě do protisměru vůbec dostat. Tak je to všem jasné ? *7* -
-
Re: test
Milane,
jestli nejsi u dopravní policie, tak nevím,jestli to není pro ČR škoda! *13* *13* *13* *13* *13* *13* *13* *13* *13* *13* *13* *13* *13* *13* *13* *13* *13* *13* *13*
dfvv *5*
-
-
DARINKO JSEM S TEBOU...
DÁRINKO JSEM S TEBOU A DRŽÍM TI PALCE !
ZARÁŽÍ MĚ TY HNUSNÉ A SPROSTÉ PŘÍSPĚVKY!
TY HNUSNÉ HYENY SI NEUVĚDOMUJÍ, ŽE NEŠTĚSTÍ MŮŽE POTKAT I JE !!!!!!! *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *13* *13* *13* *13* *13* *13* -
JSME S DÁROU !
DÁRO,
JSME S TEBOU V TÉTO TĚŽKÉ SOUČASNOSTI A DRŽÍME TI PALCE !
JIŘÍ,JOHN,KAREL,EVA,KLÁRKA A LUCKA. *4* -
Jsme stebou
Paní Darinko vím že je to težky co se stalo ale ta rodina se doufám spamatuje a pochopí že zato nemužeš,vím že tam maš malou učas ale jeho tělo selhalo jinak a ne ti si ho nezabyla!!§ .Ať si říka kdo chce co chce .Naše rodina stojí za tebou a držíme ti palce. Vím že je to strašně težky ale maš tu ceru krásnou která tě střašne potřebuje tak se drž. Tak Neschledanou Kaťa Králová *4* Rodině zemřelého přeju upřímnou soustras. -
Sílu oběma stranám
Rodině zemřelého přeji upřímnou soustrast, Daře sílu a kolem sebe lidi, kteří ji podrží ne v zrovna lehkém životním období. -
-
Re: Sílu oběma stranám
TAKÉ SE PŘIDÁVÁM SE STEJNÝM PŘÁNÍM !!! *5*
-
-
Dárinko !
Dárinko,
jsme s Vámi a držíme Vám palce !!! *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
DARINKO JSEM S TEBOU...
DARINKO DRŽÍM VÁM PALCE !!!
JIŘÍ
*4* *4* *4* -
Nehoda
No pokud překročila rychlost tak si zaslouží potrestat. Já sám se vyhýbal vozidlu a zlomil jsem si oba kotníky na jedné noze a nikdy na to nezapomenu jak blízko jsem byl smrti a ten sráč ani nezastavil. Jenže ona je slavná buď se to zahraje do autu nebo dostane malinkej trest. *8* -
-
Re: Nehoda
KDYBY MĚLI VŠICHNI ŘIDIČI CO PŘEKROČÍ RYCHLOST JÍT DO BASY, TAK STAV ŘIDIČŮ V ČESKU KLESNE MINIMÁLNĚ O 50% !!! JSME NÁROD HOVÁDEK CO MOC NERESPEKTUJE DOPR.ZNAČKY.NAPŘ.:RAKOUŠTÍ ŘIDIČI SE CHOVAJÍ U NÁS JAKO MY (PRASÁTKA),ALE DOMA SE ZMĚNÍ V SLUŠNÉ ŘIDIČE !!!??? *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* -
-
Re: Re: Nehoda
ČÍM TO ASI JE ??????? *13* *13* *13* *13* *13* *13* *13* *13* *13* *13* *13* *13* *13* *13*
-
-