Přejít na výpis diskuzí

Dara Rolins

OSOBNOST 31.12.2006 
465 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • charmedka-jana

DARA

mno....podle mě je Dara v pohode ale mam v porote radsi Martu a i Haberu
  • Nejlepší zpěvačka...

Dara je nejlepší zpěvačka na světě!!! *14*
  • fAnInKa

jÁ MáM DoTaZ???Má mIrO ŠMAjDa eMaIl???A vY??? *1* *3*
  • dakujem

dakujem za vase vzkazy dakeujem velmi pekne ze ste moji velci fanusci dakujem za potporu dakujem kdyby ste na mna meli jakykoliv dotaz ptejte sa sem vam plne k dizpozici
    • petka98

Re: dakujem

dara rolins je proste bozi miluju ji je proste super
      *14*
    • klodyka

Re: dakujem

delej si legraci jinde !!! *13*
      • charmedka-jana

Re: Re: dakujem

souhlasim s klodykou :-)
  • Prosbička

Zdravím.Mám přání,nevíte někdo kde by se dalo stáhnout nebo zda by mi někdo neposlal písničku Anjelik moj,ale jen hudbu bez zpívání.Děkuji za odpovědi *3* *4*
  • medousssek

good:-)

v superstar je celkem dobrá, ale já mám raději Martu Jandovu:-)
    • charmedka-jana

Re: good:-)

přesně....
  • Dara

Ahoj, Daru jsem nikdy neměla moc ráda, ale s odstupem času ji mám čím dal raději.
    Je v pohodě, je pěkná, sympatická, chytrá a myslím, že je i ta klasická modní ikona Česka. Cokoliv si na sebe obleče, to jí sluší! Má vkus.Prostě je v pohodě...
  • dara

Myslim si ,že člověk je takovej , jakej je a co mu pánbůh nadělil.Jestliže se někomu líbí či nelibí Darinka, je to jeho věc ale nelibí se mi diskuze o ní jestli je umělá nebo ne.Pokud někdo má penez dost , a chce si zlepsit svoje tělo za své peníze, tak at to udělá a my ostatní o tom člověku nediskutujme, jako kdyby to bylo něco hroznýho. Ona taky nikomu neřiká , že ty nebo ty a nebo ty jsi hezkej , nebo ošklivej atd. Chci vam rict jednu věc. Podivej te se sami do zrcadla a premyslej te o tom , jak vypadáte a pak pomlouvej te druhý.Jestli Dara zpívat umí nebo ne, to musí posoudit její fanoušci *3* .Ale myslim si , že určitě nějaký má, jako každej jinej zpěvák *1*
  • kikines

dara

Hejik nevím co tady všichni máte, je prawda, že moc dobrá zpěvačka to není, ale zpívá docela hezky to že má plastiky vám všem může bejt jedno, můžete říct kdo slavnej nemá aspon' 1 plastiku ?skoro nikdo a čím dál víc lidí i z těch finančně slabších mají plastiky nosu nebo poprsí, to je jedno *10* já si taky nechám udělat plastiku a nikdo mě nebudu proto považovat za umělinu !jste hrozně dětinštní když někoho nemáte rádi tak si to říkejte komu chcete,ale nemusíte tady všechny (aspon' fanoušky)otravovat... *13*já nevím fakt připadá mi, že jsou lidi čímdál tím blbší
    • hmontanah

Re: dara

tak hele ty chytračko!
      Dara nic neznamená a ty se nauč psát!!

1.chyba: a nikdo mě nebudu proto považovat
      Co si tim myslela?

2.chyba: blbší---- nemělo to bejt blbější??

Je vidět, kdo tu je BLBEJ!!!!!!!!!! *13*
    • Re: dara

Naprosto s tebou souhlasím!! *5*
    • Re: dara

no ty ses najaka chytra *10*
      • kikines

Re: Re: dara

vadí ti můj názor ?
  • Dara Rolins je zpěvačka?

Dara Rolins je cokoli, jenom ne zpěvačka. Jediný počin, který za něco stál byly Zvonky štěstí, na kterých těží ještě dnes. Co se Superstar týče...Ištvancovou jsem taky nijak neprožíval, ale Dara by se do sboru hodila možná ještě o něco víc. Jak vidno, dneska může spolurozhodovat o kvalitách zpěváků kdokoli, kdo umí prodat svoje tělo a občas plnit stránky bulváru. Úžasné je na ní snad jen to, že se pořád dokáže udržet v povědomí veřejnosti. Tak jako zpívá ona, zpívá kdejaký absolvent JAMU, AMU a já nevím čeho ještě. Nedělejme ze slovenské poběhlice ikonu. Je to degradace lidské práce. *13*
    • Re: Dara Rolins je zpěvačka?

Dara je fakt uboha.Jako holcicka byla fajn,ale dal se uz nic uchvatnoho nedeje.Byla trapna jak dorazela na Madonu.Ona se s Madonou vubec nemuze srovnavat,protoze Madona je supr zpevacka a ona ji nesaha ani po kotniky.Myslim si,ze v superstar nema co delat a kdyz uz se ma o nekom rozhodovat,tak by to mel delat jo dobrej zpevak... *5*

Přesně!..Dara se v nedělní superstar vozila po Madoně a přitom jí ani po ty kotníky fakt nesahá!!Nevim co si o sobě myslí..vrchol byl, když řekla že Madona neni oproti Bagárové žádná zpěvačka...No jako sorry, ale to svědčí o tom jak ty lidi co tam zpívají hodnotí (nic proti Bagárové, ale jak Madona fakt nezpívá)..ty její trapné keci tam to je moc.. *7*
        • Re: Re: Dara Rolins je zpěvačka?

Hele já nevím proč sem furt chodíte!!! Když nemáte Daru rádi, tak sem radši nechoďte! Pro mě je nejlepší zpěvačka na světě!!
          A myslím, že se po Madonně až tak nevozila, chtěla jen Bagárovou pochválit a povzbudit...A já osobně Madonnu moc nemusím (nic proti ní, ale každý má jiný vkus) *13*

Souhlasím, Dara je další z mnoha nudných umělých blondýnek a zpívat vážně neumí,chrotpí a skřehotá, ale někomu se prostě líbí, to už tak je! Každá celebrita má svoje fanoušky, já jím rozhodně nejsem!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit